circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

El Morell es prepara per a una tardor carregada d'esport, cultura i formació

Circdelacultura

dimecres 7 de setembre de 2016

Amb el final de l’agost també va arribar la cloenda de la programació d’activitats esportives dirigides d’estiu, amb la qual l’Ajuntament del Morell ha ofert un ampli ventall de propostes de lleure esportiu als seus habitants, amb l’objectiu de seguir fent salut i lleure durant els mesos de més calor. 

Entre les propostes més destacades cal apuntar les activitats aquàtiques, tals com els cursos de natació per a petits i grans, així com els diferents campus de futbol i bàsquet organitzats tant pel CD Morell com pel CB Morell. I encara cal sumar-hi el programa d’activitats dirigides, que han tingut lloc al Pavelló Municipal i a la Piscina Municipal. Entre aquest darrer paquet de propostes cal destacar l’aquazumba, l’aeròbic, els balls aquàtics, el zumba i un llarg etcètera que ara, un cop arribats el setembre, veuen reajustada la seva oferta per adaptar-la de nou al ritme laboral i acadèmic dels veïns i veïnes del Morell. 

En aquest sentit, des de l’1 de setembre ja està en marxa la programació de tardor-hivern d’activitats esportives dirigides, i que prometen igualment mantenir en bon estat de forma tots els habitants que facin ús d’aquesta oferta. 

D’altra banda, l’Ajuntament morellenc també treballa en l’organització del programa de cursos de tardor-hivern. Es tracta d’una iniciativa consolidada al municipi i amb la qual el consistori contribueix a fomentar la formació i el lleure de qualitat entre els seus habitants. 

Enguany, a més, el programa de cursos arriba amb novetats. La principal fa referència a la temporalitat dels cursos, ja que enfront l’habitual programació d’octubre a juny, en aquesta ocasió s’ha optat per establir dues etapes: una primera, que cobrirà els mesos d’octubre i novembre; i una segona etapa amb cursos a desenvolupar entre els mesos de gener i juny. Aquesta divisió temporal permetrà a l’Ajuntament oferir cursos específics per a dates especials com ara el Nadal, mentre que també facilita la incorporació de noves propostes a aquesta oferta de cursos que, enguany, incorpora noves temàtiques. 

En aquest sentit, cal destacar que a les habituals propostes de cursos s’hi afegeixen altres de noves com són els tallers de scrap, automaquillatge, pintacares o dibuix, entre moltes altres temàtiques. Tota la informació estarà ben disponible a les bústies morellenques, així com als canals d’informació digitals de l’Ajuntament. 

Finalment i encara dins l’àmbit dels cursos i el lleure, cal recordar que també la gent gran prepara un nou curs d’activitats, entre les quals destaquen diferents tipus de ball, el ioga, el bingo, les puntes de coixí o la gimnàstica, entre altres iniciatives que de ben segur posaran de manifest l’energia i vitalitat de la gent gran del Morell.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance