circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Música, dansa i pallassos seran el so, el moviment i els somriures de tardor al Convent de les Arts d'Alcover

Circdelacultura

dimecres 7 de setembre de 2016

Rhum ?JosepAznar

Dins la programació estable Tardor 2016 destaca La serva padrona, òpera en català que, amb el segell KM0, obrirà temporada el pròxim 25 de setembre.

El Convent de les Arts d'Alcover ha presentat la programació estable Tardor 2016 que tindrà lloc del 25 de setembre al 26 de desembre amb un total de 9 propostes de diferents disclipines dirigides a tots els públics. Aquesta temporada segueix el distintiu KM 0 per identificar aquells espectacles de qualitat del territori més proper que formen part de la programació.

La música pren un gran protagonisme dins les propostes d’aquesta tardor i combina diversos formats que s’iniciaran amb l’òpera. S’obrirà la temporada el diumenge 25 de setembre a les 19h amb l’obra prima de la companyía reusenca Teatre de les Comèdies que portarà en escena l’òpera bufa en català La serva padrona. Menció especial té el concert del Cor de Noies de l’Orfeó Català fruit de l’intercanvi amb el cor italo-eslovè Bodeca Neza que tindrà lloc el diumenge 30 d’octubre. Fruit de l’any Granados, un dels pianistes amb més projecció del panorama nacional, Daniel Ligorio, pujarà a l’escenari del Convent de les Arts, el diumenge 13 de novembre, per interpretar el Monogràfic Enric Granados en el centenari de la seva mort. Finalment, per tancar la programació de tardor, el dilluns 26 de desembre es celebrarà el Concert de Nadal amb el Cor Ciutat de Tarragona. Tots els espectacles musicals es troben recollits en l’Abonament Música.

Pel que fa a la programació de teatre, l’espectacle estrella d’aquesta tardor será Rhum, obra de gran èxit a la cartellera catalana, un homenatge al món del circ i a la figura del pallasso i que ha rebut el premi Zirkòlica al millor espectacle de pallassos 2014. Arribarà el diumenge 27 de novembre. S’inclou dins l’Abonament Petits i Grans juntament amb l’espectacle Festa d’aniversari de la companyia italiana Bambabambin Puppet Theatre en col·laboració amb el festival GUANT i amb l’espectacle de dansa per a tota la família Tarannà de la ballarina i coreògrafa Maria Campos i que s’inclou en el projecte Fem Dansa per incentivar la presència de públic en aquesta art.

Els set espectacles inclosos en els abonaments Música i Petits i Grans es troben continguts en l’Abonament General.

Els altres dos espectacles que completen la programació del Convent de les Arts i que s’inclouen en el programa de la Festa Major d’Alcover són la presentació d’Ós Bipolar, darrer treball del músic Quimi Portet el dissabte 15 d’octubre a les 22.30h. L’endemà, diumenge 16 d’octubre, serà el torn de l’actor Toni Albà qui, en sessió doble a les 18.30h i 21.00h, portarà en escena el seu espectacle Bufonant.

Les entrades anticipades es podran adquirir a la Casa de Cultura- Ca Cosme d'Alcover i a través del web: www.conventarts.cat.  El mateix dia de la funció també es poden comprar a taquilla, des d'una hora abans de l'espectacle. Els usuaris del Carnet del Convent de les Arts tindran preferència en la compra d'entrades i abonaments fins aquest diumenge 11 de setembre. A partir del dilluns 12 de setembre s'obre la venda d'entrades als usuaris en general. Aquest carnet, de caràcter anual i personal, permet adquirir les entrades i abonaments a un preu reduït, rebre informació en primícia de les activitats que es realitzen al Convent, etc.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance