circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

La capital de la Costa Daurada celebra el Salou Shopping Festival

Circdelacultura

dimecres 7 de setembre de 2016

Es tracta d’un festival que fusionarà el comerç, la moda, la gastronomia, la bellesa i la música del 15 al 24 de setembre

Els dies 15 al 18 de setembre tindrà lloc el Nomad Festival Salou, tot un espectacle gastronòmic amb Food Trucks, moda, musica i ple d’activitats i animació per a totes les edats. El passeig Jaume I serà l’escenari escollit per tal d’acollir-lo durant aquest 4 dies plens de ritme i colors.

El dimecres dia 21 a partir de les 17 hores, tindrà lloc un taller de Personal Shopper, on t’ajudaran a millorar la teva imatge amb consells i petits trucs. A partir de les 18h vine i participa en el gran enlairament de globus en benefici de Càritas Salou, 1 globus a 1€. Tot seguit a les 21h, els Atabaladors de Salou ens faran ballar a ritme de batucada.

El dijous 22, vine i gaudeix de la festa de la bellesa “Beauty Party” a partir de les 17 i fins les 22 hores, amb la col·laboració de diferents establiments de Salou on s’hi podrà experimentar amb les últimes novetats de perruqueria, estètica, maquillatge, wellness, entre d’altres.

El divendres 23 vine a ballar a la Plaça de la Pau del municipi de 18 a 20h amb Dance With Me, on tots els participants rebran un obsequi. Ja per la nit, la Torre Vella acollirà Wine&Music, una degustació de vins D.O. Tarragona, acompanyats de delicioses tapes dels tres premiats en l’edició d’enguany del Gastrotour: Mur Mur, Lunattic, i Rock&Grill Cafe i la col.laboració especial de la Ibense. Tot amenitzat amb la millor música a càrrec de Tokaji Quartet.

Com a plat fort i ja per finalitzar el Salou Shopping Festival, el dissabte dia 24, comptarem amb la presencia de la Laura Escanes, fashion blogger i reconeguda model internacional, que inaugurarà la Salou Fashion Show a les 21h, per on desfilaran 40 models amb les ultimes tendències en roba i complements que es duran aquesta temporada.

L’alcalde, Pere Granados, ha explicat que “amb l’esforç del consistori en la creació de noves iniciatives que promocionin la nostra ciutat i la donin a conèixer arreu esperem allargar la temporada turística”. El batlle ha afegit que, “amb el temps esperem ser un referent dins Catalunya, i dins la resta de l’estat així com de l’estranger i confio en que iniciatives com aquesta beneficiïn al nostre municipi”.

Per la seva banda, la regidora de l’àrea, Martina Fourrier, ha explicat que “desitgem que Salou Shopping Festival es converteixi amb el temps en tot un referent dins el nostre territori iniciant un treball conjunt amb tots els sectors implicats amb la intenció de desestacionalitzar la temporada.”

Recordar que del 15 al 24 de setembre tindrà lloc la Salou Cocktail Experience, que s’engloba dins del festival i on podreu gaudir dels millors cocktails a preus especials. A més, l'Associació de Comerciants i Empresaris de Salou sortejarà un únic premi de 1.000 euros repartits en 10 xecs de compra per valor de 100 euros per tal de poder gastar en els diversos establiments participants.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance