circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Convoquen un càsting a TGN per sortir a la sèrie 'La Catedral del Mar'

Circdelacultura

divendres 9 de setembre de 2016

L'adaptació televisiva de la novel·la 'La catedral del Mar' d'Ildefonso Falcones passarà per Tarragona.

La sèrie, que és una de les grans apostes de ficció de la temporada, i que ja ha començat el rodatge a Càceres també es rodarà, en part a la ciutat de Tarragona. I no només es gravaran imatges d'exteriors, sinó que la Tarragona Film Office ha realitzat una crida a través del seu facebook informant que es convoca un càsting de figurants per aquelles escenes que es rodin a Tarragona. Concretament es "busquen homes amb aspecte rude, amb barba, amb el cabell llarg i forts".

El barri gòtic de Barcelona i l'interior de la basílica de Santa Maria del Mar seran també dos dels escenaris més importants d'aquesta producció, que també visitarà Cardona. El rodatge de "La catedral del Mar"  també s'estendrà a Toledo, Madrid i Segòvia.

En la novel·la històrica La catedral del mar, la Barcelona de l'edat mitjana esdevé l'escenari d'una història d'intriga, amor, violència i passió. És l'intens relat d'un home, Arnau, en què la seva vida transcorre paral·lela a la construcció d'un nou temple catòlic en honor a la Mare de Déu de la Mar i que serà una lluita contínua per la llibertat i la dignitat dels pobres i humiliats que l'enfrontarà al poder dels nobles.

El llibre d'Ildefonso Falcones es va publicar el 2006 a Grijalbo i La Rosa dels Vents i s'ha convertit en un èxit internacional, amb més de cinc milions d'exemplars venuts, edicions a més de quaranta països i traduccions a més de quinze idiomes. La Catedral del Mar s’estrenarà a Antena 3. També s’emetrà per TV3 i Netflix la distribuirà arreu del món. Per veure la sèrie, però, caldrà esperar. Segons les previsions d’Atresmedia, la ficció estarà llesta per emetre’s a finals de l’any vinent.

 

 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance