circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Entra en servei el nou carnet dels amics dels Teatres de Valls

Circdelacultura

dimarts 13 de setembre de 2016

Els Teatres de Valls posen en funcionament a partir d'aquest dimecres 14 de setembre el nou carnet dels Amics dels Teatres de Valls, una eina per millorar la comunicació entre els espais escènics vallencs i els espectadors. El nou carnet neix amb la intenció de propiciar la fidelitat dels espectadors amb la programació cultural i artística dels Teatres de Valls.

El nou carnet presenta novetats respecte al seu antecedent, el Carnet Cultural, com són la gratuïtat i la informatització que permet emmagatzemar informació i processar-la. El nou document continua amb els avantatges preexistents com la facilitació de l’accés lliure als fills menors d’edat als espectacles del Centre Cultural i als nocturns del Principal, l’obtenció d’entrades a preu especial per als usuaris, el gaudi de promocions especials exclusives per als posseïdors, la rebuda de newsletters dels Teatres i altres programes culturals, o l’obsequi del cartell de la Festa Major de Sant Joan fins exhaurir existències.

Les persones que el vulguin tenir podran fer-ho des d’aquest dimecres 14 de setembre fins al dia 20, de dilluns a divendres, de 9.30 a 15 h, a la Xarxa de Cultura de Valls, Espai Ca Creus, 3a planta, placeta de la Biblioteca Carles Cardó.

En canvi, a partir del dimecres 21 de setembre, dia en què comença la venda dels abonaments, per tal de concentrar el focus de treball teatral, el nou carnet es podrà obtenir a la Taquilla del Teatre Principal, de dimecres a dissabte, de 12 a 14 h i de 18 a 20 h. Durant els quatre dies en què es preveu més venda d’abonaments, fins al dissabte 24 de setembre, s’hi habilitarà un altre espai en el mateix teatre per guanyar fluïdesa en les cues potencials. Amb posterioritat el carnet es podrà aconseguir a la mateixa finestreta de venda, ja d’una manera regular.

El carnet dels Amics dels Teatres de Valls és possible gràcies a un nou conveni entre la Xarxa de Cultura de Valls i la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA), que ha permès comptar amb recursos humans en pràctiques durant la posada en marxa del nou document.

Consulta aquí tota la programació dels Teatres de Valls.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance