circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Cap de setmana de Santa Tecla a TGN

Circdelacultura

divendres 16 de setembre de 2016

Arriba el primer cap de setmana de la Festa Major de Santa Tecla. La tradició torna a estar envoltada d’actes ja emblemàtics, música, concerts i propostes d’entitats que són les que sumen i la fan més gran. El següent enllaç us portarà cap a una altra pàgina del Circdelacultura on hi trobareu tota la programació detallada de les festes

Començem el dissabte amb energia i de la millor manera, participant en un acte solidari. Des de les 9h i fins a les 21h a la Rambla Nova: Santa Tecla Solidària. Tarragona XII Marató de Donació de Sang.  Durant tot el dia, activitats, actuacions, servei de guarderia i obsequis per a tots els donants. 
Al sortir podeu recuperar-vos al Mercat de Santa Teca. A partir de les 9.30h i durant tot el dia, a la plaça de la Pagesia, hi trobareu el mercat de producte del territori. Oli, espècies, pa, dolços, formatges, licors, begudes refrescants, te kombutxa, mel, magdalenes... o bé, si encara esteu a la Rambla Nova podeu col·laborar amb el vermut solidari contra l'abandonament animal. 

Cap a mig matí, al Passeig de les Palmeres hi haurà l'espai de cultura reggae i sound system, una associació cultural que promou la música d’arrel jamaicana i urbana al Camp de Tarragona amb diferents activitats:  ioga i meditació musical, mercat La Paradeta, trobada de food trucks, Espai Art Urbà, vermut reggae i molt més. 
A les 12h s'ha programat una visita guiada a la Casa de la Festa i al sortir, Vermut Rumbero de Santa Tecla a la plaça de l'Antic Escorxador.
Si teniu gana, no cal patir. Al Cós del Bou, com cada any, la Colla Jove Xiquets de Tarragona prepara la XVIII Paella Popular de les festes
No tenim gaire temps per fer la migdiada, els actes continuen i a les 17h, Descobrim la Catedral, els secrets de la imponent seu de Tarragona.

Santa Tecla també és pels més petits de la casa. A les 18h, Taller d’enlairament de globus al Pla de la Seu. A la mateixa hora, a la plaça dels Àngels, Festa infantil dels Xiquets de Tarragona i també a les 18h, Sigues nano per un dia! a la Casa de la Festa. Ara és la teva oportunitat! Si tens una alçada igual o superior a 1,50 m podràs posar-te a la pell d’un nano i ser-ne portador per un moment.

A partir de les 18.30h, des de diferents punts de la Part Alta tindrà lloc l'inici de la 34a Mostra de Folklore Viu. De Mort a Glòria: mostra de sons, balls i danses rituals amb diferents itineraris.
Itinerari 1: Los Auroros. La seva presència a la mostra començarà amb un concert dels seus cants a l’església de Sant Llorenç.
Itinerari 2: Ball de la Mort de la Selva del Camp. Des de la pl. del Rei, seguint per Pilats, c. la Nau, c. Vila-roma, pl. Mossèn Salvador Ramon, c. Cuirateries i c. Major.
Itinerari 3: Dansa del Velatori de Xàtiva. Des de la pl. de Dames i Vells, seguint per c. Misser Sitges, c. Mediona, pl. Ripoll, c. de l’Abat i c. Major.
Itinerari 4: Dansa de la Mort de Manresa. Pl. dels Natzarens, c. Notari Albinyana, c. Civaderia, c. Mediona, c. Misser Sitges, pl. de Dames i Vells, c. Riudecols, c. Cavallers i c. Major.
Itinerari 5: Kaxarranka. Pl. Carles Llorach, c. Mare de Déu del Carme, c. Talavera, pl. Fòrum, c. Ventallols, c. Natzaret, pl. del Rei, c. la Nau i c. Major.

I a la nit, comença la gresca!  Al Teatre Auditori del Camp de Mart, concert amb Love of Lesbian. El pop-rock indie català dels Love of Lesbian porta a Tarragona el seu nou treball, El poeta Halley. Als jardins de Saavedra, La Terrasseta. DJ Guille Milkyway. Guille Milkyway és un dels artistes més influents i respectats de l’escena pop estatal, conegut tant com a col·laborador musical en mitjans de comunicació com en el seu paper de jurat a l’Oh Happy Day de TV3. El líder de La Casa Azul ens farà una sessió sense prejudicis: del pop a l’indie-pop i el punk-pop, passant per l’ska i el rock&roll.
A la Plaça de la Font també tindrem música de la mà de Lax’n’Busto i La Terrasseta de Preixens. Enguany ens vénen a presentar la gira commemorativa dels seus trenta anys de trajectòria, #lax30, un recorregut per les seves moltes cançons que amb el temps han esdevingut himnes populars. 

 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance