circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

El Teatre Fortuny de Reus posa a la venda aquest dilluns les entrades de la nova temporada

Circdelacultura

dilluns 19 de setembre de 2016

El Teatre Fortuny de Reus posa a la venda aquest dilluns 19 de setembre les entrades corresponents a la temporada del 4t trimestre de 2016. Les localitats per al públic general es poden aconseguir presencialment a la taquilla del teatre, de dilluns a divendres, d'11:00 a 13:00 h i de 18:00 a 20:00 h (plaça de Prim, 4) o bé al web del Teatre www.teatrefortuny.cat. Els dies d'actuació la taquilla del teatre obrirà una hora abans de começar l'espectacle. Aquí trobareu la programació de Reus.

La programació pel quart trimestre de 2016 és integrada per deu espectacles on hi ha representats els diferents gèneres artístics i interpretatius: tres obres de teatre, dos espectacles musicals, un d'òpera, un de dansa, un recital i dues representacions teatralitzades pertanyents al Cicle Grans Mestres.

A més, el Teatre Fortuny ofereix produccions pertanyents a altres entitats, amb dos concerts de l'Associació de Concerts de Reus i la Gala de Dansa a benefici de la lluita contra el càncer, promoguda per l'Associació de Professors de Dansa de les Comarques de Tarragona i la Fundació Teatre Fortuny en col·laboració amb el Consorci.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance