circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

La mostra 'Torredembarra és música' amplia dies i escenaris

Circdelacultura

dilluns 26 de setembre de 2016

Imatge del cartell

“Torredembarra és música” ja escalfa motors amb una segona edició reforçada amb més dies i més espais de música en viu al carrer. Els dies 7 i 8 d’octubre un total de set espais públics acolliran les actuacions de 21 grups torrencs i del Baix Gaià d’una gran varietat d’estils (rock, cant coral, folk, batucada, flamenc, etc.). El regidor d’Educació i Turisme, Jordi Solé, ha ressaltat que aquest esdeveniment té com a objectiu fer una mostra de la música que es du a terme a la zona del Baix Gaià i promocionar els seus artistes.


Un dels elements destacats és que enguany la mostra s’amplia d’un a dos dies, celebrant-se la nit de divendres i durant tota la jornada de dissabte. També destaca l’ampliació d’escenaris (passant de quatre a set). En aquesta ocasió, s’estrena ubicació al carrer de Lleida, al carrer d’Antoni Roig i a la plaça de Josep Valls Ibern (a Baix a Mar) i es repeteix espai a l’aparcament de Mañé i Flaquer, a la plaça de la Vila, a la plaça de la Font i a la plaça de Mn. Joaquim Boronat. Aquests canvis permetran fer arribar el “Torredembarra és música” a més zones de la vila, descentralitzant activitats.

“Torredembarra és música” l’organitzen les regidories d’Educació, Cultura i Turisme i compten amb el suport de la Diputació de Tarragona i del Consorci Turístic del Baix Gaià.

(En aquest link trobareu la programació en pdf)

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance