circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Aquest dissabte arrenca el cicle musical 'Accents' a Reus

Circdelacultura

dijous 29 de setembre de 2016

La tercera edició del cicle musical Accents de Reus, la mostra de pop, rock i folk en petit format d’arreu dels Països Catalans, oferirà enguany les actuacions de divuit artistes procedents de tots els territoris de parla catalana. Els concerts tindran lloc entre el dia 1 d’octubre i el 19 de novembre al Centre d’art Cal Massó de Reus i també al Teatre Bartrina de la capital del Baix Camp. De nou es repeteix la fórmula de l’any passat amb concerts gratuïts -els concerts vermut a la terrassa de Cal Massó de tots els dissabtes-, i els concerts de pagament a Cal Massó i al Bartrina, tal i com ja es va fer en la darrera edició.

La voluntat dels organitzadors, l’associació cultural Empenta i el Centre d’Art Cal Massó, és la d’oferir un repàs per la música catalana amb la presència de noms consagrats al costat de noves formacions que comencen, segons ha explicat Isaac Albesa, responsable de la programació, i al mateix temps demostrar la vitalitat de la música que es fa a casa nostra i en llengua catalana.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Reus, Montserrat Caelles, ha remarcat el fet que es tracti d’una iniciativa sorgida de la societat civil que contribueix a donar projecció a la ciutat de Reus com a plataforma de difusió i promoció de nous talents musicals. Al mateix temps, ha fet una crida a la ciutadania a aprofitar la gran oportunitat de gaudir de música en directe de qualitat durant tots els dies que es porti a terme el festival.

A l’acte de presentació de l’”Accents” hi han participat, a més d’Albesa i Caelles, la representant de Vermuts Miró (patrocinador) Laura Prats, i el representant del musical “Naltros som així”, Pep Pellicer, membre del grup “Carlos Ventura, els Patoies i la nena de les boies”.

Artistes consolidats i emergents
Enguany es podran escoltar a l’Accents de Reus noms històrics de la música al nostre país com ara Pi de la Serra, Joan Isaac, Cris Juanico, Xavier Baró o Sílvia Comes; artistes ja consolidats com ara la tortosina Montse Castellà, el valencià Senior i el Cor Brutal, o Andreu Valor al costat d’artistes emergents encara avui en dia com son Èric Vinàixa, Maria Arnal & Marcel Bagés, Pol Cruells, Ramon Aragall, Aucell Cantaire o Pistola. La presència d’artistes del Camp de Tarragona anirà de la mà de la jove cantant vallenca Maria Jacobs, del grup Mostassa i també amb el teatre m usical Naltros som així, a càrrec del grup cambrilenc Carlos Ventura Rom, els patoies i la Noia de les boies. L’aranesa Alidé Sans serà la convidada especial d’aquesta edició de l’Accents amb la seva proposta en llengua occitana.

Les entrades per les actuacions de pagament ja estan a la venda a la web www.entradium.com i també es poden adquirir al propi Centre d’Art Cal Massó i a les botigues Batabat i HRecords de Reus i a Shiva Music de Tarragona. Els concerts del Teatre Bartrina es poden adquirir a la web del teatre. www.teatrebartrina.cat

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance