circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

'A la Sala M'Art de Cambrils fem des de rock fins a meditació'

Circdelacultura

divendres 7 d'octubre de 2016

Joan Colom. Foto: Circdelacultura.com

Aquest divendres comença oficialment a la Sala M’Art de Cambrils (Av. Horta Santa Maria) la Mostra de Jazz&Blues de Cambrils. Des del Circdelacultura entrevistem a Joan Colom que està al capdavant de la Sala M’Art situada a la Zona del Port de Cambrils perquè ens expliqui algunes de les novetats de la temporada.

P: Arrenca una nova temporada a la Sala M’Art de Cambrils i aquest cap de setmana ja tenen programats concerts de la Mostra de Jazz&Blues de Cambrils.
R: Enguany, quatre dels set concerts que hi ha programats els podrem gaudir aquí.  Recordo que l’any passat quan vam obrir les portes del M’Art ara fa onze mesos, el mateix dia de l'obertura ja teníem un concert de la Mostra de Jazz&Blues.

P: Més de la meitat de la programació.
R: Sí, som un dels bars més preparats a Cambrils per poder escoltar música en directe. El M’Art gira al voltant de la música en viu i els espectacles de petit format.  Tenim dos espais, la sala de concerts i el bar. D’aquesta manera els espais es complementen i també funcionen de manera independent.

P: Quina és la filosofia de la Sala M’Art
R: Tot gira al voltant de les arts escèniques de petit format en viu. A partir d’aquí el que vagi venint.

P: Per exemple?
R: Concerts que van des del rock fins a música clàssica, teatre, monòlegs, esdeveniments literaris, espectacle infantil i familiar.

P: I també podem venir a sopar?
R: I tant! Els caps de setmana també podeu venir a fer el vermut, dinar i sopar. Els dissabtes us trobareu concert-vermut o vermut electrònic . Al vespre, algun espectacle o dj fins les cinc de la matinada.

P: Alguna novetat més de cara a aquesta temporada?
R: Els dijous farem sopars temàtics. L’últim dijous d’aquest mes estem preparant un sopar literari. Hi haurà un menú tancat i entre plat i plat es faran lectures. Després de les postres s’obrirà al públic i tothom que vulgui podrà compartir les seves lectures i el que sorgeixi. Serà com una jam sesion literària. Aquest sopars literaris es faran cada últim dijous de mes.

P: I quina és l’especialitat gastronòmica de la casa?
R: Com a concepte el que ens diferencia són les coques amb recapte. La idea la traiem del ‘Dit i Fet’, un forn de Tàrrega. La coca en recapte és un plat d’aquí que et permet fer-ne moltes més. Ara en tenim 5 ó 6 i estem experimentant de fer-ne alguna més.

P: I què més hi podem trobar al M’Art de Cambrils?
R: Meditació.

P: De debò? I a on fan la meditació?
R: A la mateixa sala de concerts també meditem. Tots els dijous a les 18.30 hores fem meditació oberta i la idea és organitzar cursos de meditació.

P: Com són les meditacions?
R: Meditacions guiades amb silenci, no visualitzem. Estem contents de la gent que ve. Fem un bon grupet.

P: Quina valoració fa d’aquest 11 mesos?
R: La valoració és bona, però l’any ha sigut molt dur. Ara estem al començament i l’espai és nou. D’altra banda el fet de tenir dues sales et dóna l’opció de fer moltes coses diferents… fem des de rock fins a meditació però organitzar tot això té un plus afegit de complicació. Hem de treballar molt i lluitar contra grans adversitats com l'IVA cultural del 21%, però som optimistes.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance