circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Salou enceta dijous una nova edició del Rally de Tapes

Circdelacultura

dilluns 10 d'octubre de 2016

Del 13 al 23 d’octubre més de 40 establiments oferiran les seves millors tapes al públic visitant  

Salou enceta una setmana decisiva en el món del motor amb l’arribada del Rally Racc Catalunya Costa Daurada i, per tal d’aprofitar els milers de visitants i seguidors del món del motor i aportar una major oferta, s’engega un any més el Rally de Tapes; l’edició de tardor del gastrotour on hi participen més de 40 establiments. Es tracta d’una iniciativa de la regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Salou que pretén promoure l’àmplia oferta gastronòmica del municipi, i que compta amb el patrocini de cervesa San Miguel i la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Salou.

Recordar que aquest circuit ‘Rally de Tapes per Salou’ durarà deu dies; des del dijous 13 i fins al diumenge 23 d’octubre i per només 2,5 euros amb beguda inclosa, els participants podran degustar exquisides tapes. Es poden consultar totes les degustacions a través del desplegable o de la pàgina de facebook Rally de Tapes. A més, per tercer any consecutiu el mini rally de tapes també se suma a l’experiència gastronòmica amb una important presència, en aquest cas per poder tapejar amb la família i oferir degustacions pels més petits de la casa.

Segons la regidora de l’àrea, Martina Fourrier, “el Rally de Tapes no tan sols ofereix una interessant oferta gastronòmica als habitants de Salou, sinó que també vol atraure a clients de poblacions veïnes i visitants, amb una proposta que té el segell de qualitat del sector restaurador del municipi”, deia, que “a aquestes alçades forma ja part dels esdeveniments imprescindibles de la tardor gastronòmica de Salou”.


Al dors del llibret oficial del Rally de Tapes, on es poden segellar fins a 10 establiments, es pot votar la millor degustació i entrar en un sorteig de regals. Remarcar que al finalitzar el ‘Rally de Tapes per Salou’ es realitzarà un rànquing de les millors degustacions que es farà públic amb el corresponent reconeixement al restaurador que l’hagi obtingut.

Llibret del Rally de Tapes (pdf)

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance