circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Lax'n'Busto i Toni Albà plats forts de la Festa Major d'Alcover

Circdelacultura

dimarts 11 d'octubre de 2016

Alcover no s’atura i, després d’una nova fira de bandolers, es prepara per gaudir dels actes de la seva Festa Major. Del 14 al 17 d’octubre s’han programat una cinquantena d’actes, adreçats a tots els públics, de diferents disciplines: música, teatre, espectacles infantils, dansa...

La Festa Major d’Alcover comptarà amb espectacles de gran nivell artístic com és el cas del Concert de Quimi Portet, els Lax’n’ Busto i Blaumut, i l’actor Toni Albà a més del programa Fem Dansa impulsat pel departament de cultura de la Generalitat.

Divendres 14 d’octubre

L’Ajuntament d’Alcover acollirà el pregó de la Festa Major a càrrec del Col·lectiu de Dones d’Alcover en reconeixement als seus 25 anys de trajectòria (20h). A continuació es durà a terme el ball de diables i la lectura de versots amb els Bruixots d’Alcover i el posterior correfoc. (21h- Plaça Nova). A la nit, les formacions La Cosa Nostra i Hotel Cochambre ens faran ballar fins ben entrada la matinada (24h- Pavelló Municipal).

A les 17h tindran llocs dos espectacles infantils simultanis. Un any i un dia de la Cia. Peus de porc  adreçat als infants de 0 a 3 anys , i l’altra, Rocu i el mar dels invisibles de la Cia. Nuri Total adreçat als nens de 3 a 8 anys.

Dissabte 15 d’octubre

Destaca el Ball de Dames i Vells (11:30 i 13:30h- Església Vella), tot seguit, la Processó dels Sants copatrons amb la participació del Seguici popular. A la tarda, es durà a terme la Cercabirra (19:30h) i el concert de Quimi Portet (22:30h- Convent de les Arts).

Quimi Portet reprèn la seva carrera en solitari i publica el seu novè àlbum Ós Bipolar. Portet està en òrbita i ho demostra amb un nou repertori a l’alçada de la seva llegenda. Un genuí creador de cançons en un concert absolutament imperdible. Preu: 12 € i 9€ amb el carnet del CA.

A les 12h de la nit arribarà un dels esdeveniments més esperats, el concert amb Lax’n’Busto i Blaumut i els alcoverencs Allcovers, al Pavelló Municipal d’Esports. Les entrades tenen un cost de 10€ anticipada i 12€ a taquilla. Ambdues formacions oferiran un dels seus últims concerts a Alcover.

Blaumut donen vida a un universa propi i reconeixible marcat per unes lletres emotives, i una música elegant de tall pop-folk impregnada de tocs clàssics.

Lax’n’busto continua amb la gira #Lax 30 i celebra 30 anys dalt dels escenaris abans de fer una aturada indefinida fins a enregistrar noves cançons.

Diumenge 16 d’octubre

Arriba la diada castellera amb l’actuació dels Xiquets d’Alcover, els Xicots de Vilafranca i els Xiquets de Reus (12:30h- Plaça Nova). Un altre dels plats forts arriba de la mà del conegut actor i humorista Toni Albà i el seu espectacle Bufonant. (18:30h- Convent de les Arts). Toni Albà us convida a provocar-lo en aquesta última creació on l’art de la comèdia es posa al descobert sense engany.

Dilluns 17 d’octubre

És el torn de tres espectacles sota la denominació Arts en moviment que formen part d’un programa impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat per la promoció de la dansa professional a Catalunya anomenat Fent Dansa. Aquest és un programa pilot que tindrà lloc en 4 municipis de les diferents demarcacions, entre ells Alcover, al qual s’ha accedit fruït de l’activitat de residència d’artistes del Convent de les Arts que va engegar la Cia. Joan Català, d’un dels referents del circ a casa nostra. Català ens oferirà el seu premiat espectacle Pelat.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance