circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

El reconegut pianista Daniel Ligorio oferirà el concert monogràfic Enric Granados a Alcover

Circdelacultura

dimarts 8 de novembre de 2016

Daniel Ligorio ens presenta un programa monogràfic sobre la figura d'Enric Granados en què s'inclouen obres representatives de les diferents etapes creatives del compositor  lleidatà com Valsos poètics, Allegro de concerts, Danses espanyoles i Escenes romàntiques. El concert tindrà lloc diumenge 13 de novembre a les 19h a l'auditori del Convent de les Arts d'Alcover.

Aquest projecte està inclòs en la commemoració del centenari de la mort d'Enric Granados i se suma a la presentació de l'últim disc del pianista Daniel Ligorio, Granados works for piano amb Warner Music que inclou aquest mateix programa.

Considerat per la crítica i el públic com un dels pianistes de més projecció del panorama nacional, Daniel Ligorio ha ofert recitals sol i amb orquestra a les sales i els festivals més prestigiosos del país amb gran èxit de crítica i públic. Destaquem l'opinió del cèlebre compositor Xavier Montsalvatge "L'art pianístic de Daniel Ligorio no enganya, perquè és per sobre de tot, autèntic" en un recital seu a l'Auditori Nacional amb l'orquestra de Radio Televisión Española o la del crític Xavier Cester "des de la inoblidable visita de Claudio Arrau no escoltàvem a Barcelona un emperador pianísticament tan extraordinari" en ocasió de la seva interpretació del cinquè concert de Beethoven al Palau de la Música amb l'Orquestra Simfònica Nacional de Catalunya.

En els últims anys ha intervingut en projectes tan importants com l'enregistrament del concert per a piano i orquestra del mestre Joaquín Rodrigo amb el segell Naxos; l'estrena internacional, amb motiu del cinquantè aniversari de Juventudes Musicales de España, del concert per a dos pianos i orquestra "Juventus" d'Antón Garcia Abril; l'enregistrament de la integral per a piano de Manuel de Falla, la integral dels trios de Turina per a piano, violí i cello amb el Trio Arriaga així com els enregistraments de l'obra de George Gershwin i recentment d'Enric Granados amb el segell discogràfic Warner Music.

Els seus premis com a pianista i component de diferents grups de cambra li han obert les portes a importants gires de concerts tant a Europa com a Amèrica i Àsia.

Les entrades es poden adquirir per 12€ i 9€ amb el Carnet del CA a la Casa de Cultura Ca Cosme d'Alcover, al web www.conventarts.cat o bé a la taquilla del Convent de les Arts des d'una hora abans de l'inici de la funció. L'espectacle es troba inclòs a l'abonament "MÚSICA" i "GENERAL".

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance