circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

El tenor Josep Bros actuarà a la Gala Benèfica a benefici de la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia

Circdelacultura

dimecres 9 de novembre de 2016

L’Auditori Josep Carreras de Vila-seca ha presentat la Gala Benèfica que oferirà el divendres 11 de novembre a partir de les 21.30 h el tenor català Josep Bros  acompanyat per Marco Evangelisti al piano. Aquest concert extraordinari, que està destinat a benefici de la Fundació Josep Carreras Contra la Leucèmia i rep la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”, també comptarà amb una fila zero de l’esdeveniment per tal d’aconseguir el màxim de fons per a la lluita contra aquesta malaltia.

La roda de premsa ha comptat amb la presència del tenor que protagonitzarà la Gala Benèfica, Josep Bros, i ha estat presidida per l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, acompanyat de Geremí Camí, director d’Institucions de “CaixaBank”; Antoni Garcia Prat, gerent de la Fundació Josep Carreras Contra la Leucèmia i Josep M. Pujals, president de la Fundació Privada Auditori Josep Carreras.

La Gala a benefici de la lluita contra la leucèmia es va començar a celebrar l’any 2002 amb l’actuació de Josep Carreras i posteriorment han actuat les sopranos Isabel Rey, Ofèlia Sala, Pilar Jurado, Lynne Dawson, Barbara Hannigan, Ainhoa Arteta i María Bayo; la contralt Ewa Podles; la mezzosoprano Nancy Fabiola Herrera; els tenors Jaume Aragall, Sergi Giménez i Josep Bros; el baríton, Àngel Òdena; l’Orquestra Simfònica del Vallès i l’Orquestra de l’Acadèmia del Liceu.

En el catorzè aniversari de la creació de l'Auditori Josep Carreras, el tenor ofereix aquest tradicional concert benèfic amb destí a la lluita contra la leucèmia que duu a terme la Fundació Josep Carreras. Josep Bros, considerat un dels màxims exponents del repertori belcantista romàntic dels últims anys, ha actuat al Teatre del Liceu de Barcelona i als teatres tan prestigiosos com l’Scala de Milà, el Covent Garden de Londres, l’Staatsoper de Viena, el Real de Madrid, el Colón de Buenos Aires, entre d’altres. Són també freqüents les seves actuacions en el repertori de concert i oratori, amb els que ha cantat en importants auditoris com el de Viena, Colònia, Roma, Nova York o Moscou.  

L’Auditori Josep Carreras és un equipament musical que ja ha acollit 650 concerts amb l’assistència de gairebé 191.000 espectadors, des de la seva inauguració el novembre del 2002, ha explicat durant la presentació l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, el qual ha destacat que la gala és el resultat de l’excel·lència i el compromís, d’entitats com la Fundació Josep Carreras Contra la Leucèmia o l’Obra Social “la Caixa” i els músics protagonistes de la gala, com Josep Bros, molt compromès amb el país i el territori.

En aquest sentit, Antoni Garcia Prat, gerent de la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia, ha agraït el suport de Vila-seca i “la Caixa” en accions solidàries com aquesta i ha afirmat que “la Fundació compta amb una massa social de 80.000 persones que, juntament amb institucions com ara l’Ajuntament de Vila-seca, fan possible la recerca i la cura de la leucèmia’.

Per la seva part, el tenor Josep Bros ha destacat “l’excel·lent acústica de l’Auditori” espai que l’intèrpret ja coneixia per haver actuat ara fa deu anys. “És un deure i un honor aportar el meu gra de sorra a la Gala Benèfica” ha afirmat, afegint que “el concert comptarà amb un repertori diversificat donant protagonisme a la cançó catalana, italiana, francesa, òpera i sarsuela”. 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance