circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

"Codi Postal 00" i "La dona no reeducable", pròximes cites al Bartrina de Reus

Circdelacultura

dimecres 16 de novembre de 2016

L'original espectacle familiar “Codi Postal 00”, de la companyia Engruna Teatre, arriba aquest diumenge al Teatre Bartrina (18:00 h) amb una atractiva posada en escena pensada per seduir i fer participar els més menuts. L'espectacle és recomanat a partir de 3 anys. El 26 de novembre (21:00 h) l'actual director del Teatre Lliure, el reusenc Lluís Pasqual, presenta “La dona no reeducable”, un monòleg interpretat per Míriam Iscla.

El muntatge adreçat a públic familiar que es pot veure diumenge 20 de novembre al Teatre Bartrina proposa a infants i adults descobrir com i per què es generen les pors a través de la seva expressió a través de les cartes. Una oficina de correus on passen moltes coses serveix d'escenari per reflexionar sobre l'amor, els viatges, els secrets i les relacions entre les persones. L'obra és interpretada per Ruth Garcia, Anna Farriol i Xavier Salvert i inclou música original d'Albert Ciurans.

Pasqual torna a casa
Míriam Iscla protagonitza divendres 26 de novembre “La dona no reeducable”, un text del jove director artístic del Piccolo Teatro di Milano, Stefano Massini, sobre la periodista Anna Politóvskaia, assassinada el 2006 pels seus posicionaments contra el govern rus en relació al conflicte a Txetxènia. Una peça que retrata, sense concessions, el terrorisme d'Estat, enmig de violacions i represàlies, desesperació i coratge. Un viatge als baixos fons de les clavegueres de l'estat rus, on es relaten la repressió i persecució dels professionals de la informació a través de l'espionatge i la corrupció. Una reflexió sobre la llibertat de premsa i l'ofici de periodista dirigida per Lluís Pasqual, actualment director del Teatre Lliure, qui torna a una de les institucions culturals que més l'han marcat en la seva vida vinculada al teatre: el Teatre Bartrina i el Centre de Lectura de Reus.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance