circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

REC estrena la pel·lícula ALOYS a Tarragona aquest divendres

Circdelacultura

dijous 17 de novembre de 2016

La pel·lícula Aloys, òpera prima del director suís Tobias Nölle, s’estrena a Espanya el 2 de desembre 2016. Però aquest divendres 18 de novembre a les 19.30 h ja la podrem veure a l'Auditori CaixaForum dins del programa ACROSS THE LINE que organitza el festival REC.

La pel·lícula suís-francès és la tercera entrega del programa que ofereix el festival REC al CaixaForum de Tarragona tots els divendres d’aquest mes de novembre.

Aloys és la història d'un detectiu privat que, després de la mort del seu pare, es troba sol a la vida. Però tot canvia quan rep una misteriosa trucada de telèfon. Una bella i sorprenent faula sobre el que estem disposats a fer quan estem perduts i confosos, oberts a ser seduïts per cants de sirena.

FITXA
ALOYS de Tobias Nölle 

Suïssa, França // 2016 // 91’ // Director: Tobias Nölle 
Divendres 18 de novembre // 19.30 h
Auditori CaixaForum (C/ Cristòfor Colom nº2, Tarragona)
Preu: 4€, descompte del 50% per clients de La Caixa

INFORMACIÓ GENERAL SOBRE ACROSS THE LINE
ACROSS THE LINE és un projecte conjunt de sis països europeus (Estònia, Espanya, Àustria, Itàlia, Portugal i França) que s’estrena i es lidera des de Tarragona en mans del Festival Internacional de Cinema REC. Segons el Xavier Garcia Puerto, coordinador i un dels comissaris del projecte: “la idea principal és presentar pel·lícules que enganxen, però també retin a l’espectador sobrepassant fronteres, per portar el debat sobre la nou Europa cap a la societat i, d’aquesta manera, fer visibles i accessibles els nous creadors”. A partir d’aquest divendres, podem veure aquestes creacions d’autors joves europeus. 

SINOPSI
ALOYS
Suïssa, França // 2016 // 91’ // Director: Tobias Nölle 

Aloys és un investigador privat, que viu i treballa amb el seu pare. Mira la vida des de la distància, des de l’objectiu de la seva càmera, i des de l’obsessiu ordre de la impressionant col·lecció de cintes de vigilància que visiona cada dia. Però quan el seu pare mor, de sobte es troba sol i la vida al seu refugi comença a esvair-se. Després d’una nit de bogeria, descobreix que la seva càmera ha estat robada. Sobtadament, una dona misteriosa el truca, i inicia un xantatge que es convertirà en un pervers joc, el ‘telephone walking’.

Ella el porta per on vol, mentre Aloys fa servir la seva imaginació per connectar amb ella, abandonant el seu aïllat món, i a poc a poc es va enamorant d’aquella veu a l’altra banda del telèfon. Una bella i sorprenent faula sobre el que estem disposats a fer quan estem perduts i confosos, oberts a ser seduïts per cants de sirena. Una gran metàfora sobre els camins que està seguint el nostre continent i l’origen de certs moviments. Una pirueta fílmica, una fascinant i polièdrica pel·lícula que t’atrapa des del primer pla i guanya a cada visionat.

 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance