circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

El festival REC ofereix cinema gratuït a Tarragona

Circdelacultura

dimarts 22 de novembre de 2016

Fruit de la participació de Movistar+ al festival, tres dies abans del tret de sortida del REC, Tarragona ja s’omple de cinema amb un programa que portarà tres projeccions gratuïtes a la ciutat diumenge 27 i dilluns 28 de novembre.

El festival REC ofereix diverses projeccions de cinema a la ciutat de Tarragona uns dies abans del festival que arranca oficialment el 30 de novembre. El 27 de novembre l’Antiga Audiència acull dues projeccions i, d’aquesta manera, el REC rep la torxa “olímpica” per part de “La Setmana del Còmic”, que se celebra en aquest mateix recinte durant la setmana abans.

Dins de la nova secció “Rec Xtra – Sessions Movistar+”, podrem veure dues pel·lícules a l’Antiga Audiència el diumenge; el thriller de ciència-ficció Time Lapse (a les 18 h), i el western iranià de vampirsA Girl Walks Home Alone at Night (a les 20 h). Per l’altra banda, dilluns 28 torna a haver-hi sessió de cinema, però aquesta vegada a la Sala de Vistes de la Universitat Rovira i Virgli amb Tribunal (Court) (a les 15 h), candidat de l’Índia per als Oscar a Millor Pel·lícula de Parla no Anglesa a l’edició passada.

Les tres pel·lícules d’aquest programa pre REC tenen com tret comú que són films de directors que han tingut el seu debut de llargmetratge amb aquestes peces. Totes tres projeccions es veuran gratuïtament a Tarragona en col·laboració amb Movistar+, que actualment emet aquestes tres òperes primes a Movistar Xtra. L’oferta de cinema especial d’aquest canal, que aposta pel cinema independent, per directors novells i pel cinema del futur, encaixa amb la línia del Festival Internacional de Cinema de Tarragona REC.

A banda d’aquest programa pre festival, el REC, a més a més, oferirà un tast de pel·lícules que hem pogut veure en altres edicions del festival fora de Tarragona amb projeccions a Vilanova i la Geltrú, Valls i Altafulla durant tota la setmana. A Vilanova i la Geltrú es projectaràIn The Crosswind, Premi del Públic al REC 2015, al Teatre Principal el 22 de novembre. Els vallencs podran veure The Tribe, guanyadora del Premi a Millor Opera Prima ex aequo al REC 2014, a l'Institut d'Estudis Vallencs el 23 de novembre. I REC tornarà a la costa amb la projecció del film Margarita With a Straw a Altafulla el 26 de novembre al Teatre Casal La Violeta. Amb aquesta iniciativa de projeccions prèvies, el REC cerca la complicitat del territori mostrant pel·lícules guanyadores d’edicions anteriors.

El Festival Internacional de Cinema de Tarragona REC se celebra del 30 de novembre al 6 de desembre 2016. 
Pàgina web: www.festivalrec.com

 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance