circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

RHUM convertirà el Convent de les Arts d'Alcover en una pista de circ

Circdelacultura

dimarts 22 de novembre de 2016

L'auditori de les Arts d'Alcover es transformarà en una pista de circ per acollir el gran espectacle Rhum, un homenatge al món del circ i a la figura del pallasso fet des de la tendresa, poètica, sensibilitat, musicalitat, gamberrisme i bogeria que el pallasso Josep Montanyès “Monti” posava als seus espectacles. La cita serà aquest diumenge 27 de novembre a les 18.00h.

Avalat per l'èxit de crítica i públic, entrades exhaurides al Teatre Lliure i Premi Zirkolika al Millor Espectacle de Pallasos 2014, arriba al Convent de les Arts d'Alcover l'espectacle RHUM. El millor homenatge possible al gran Monti amb Joan Arqué, Roger Julià, Jordi Martínez, Mauro Paganini i Pep Pascual a les ordres de Martí Torras.

Rhum & Cia fa anys que no treballen i ningú no els crida per anar a actuar enlloc. Els seus pallassos malviuen al magatzem de la companyia i un bon dia reben una trucada inesperada... És Rhum? Té un bolo? Ha trobat un bolo? Hi ha bolo, sí... d’un dia per l’altre.

Tots els membres de la companyia es mobilitzen: treuen la pols dels instruments, les arnes dels vestits i assagen l’espectacle que els va fer famosos. Però tenen un problema: Rhum no vindrà a fer la funció i no tenen August. O més aviat en tenen dos, de problemes: hi ha dos carablanques a la companyia i la pista de circ és massa petita per a tanta intel·ligència. Un dels dos haurà de deixar de ser el pallasso llest i haurà de posar-se el nas vermell.

Diferents crítics han donat el seu parer sobre l’espectacle. Jaume Figueras de Catalunya Ràdio comenta que "és l'espectacle més brillant, més divertit i més ben construït que he vist en molt temps... Com deien els crítics londinencs: Mateu per una entrada!!! Explosió d'imaginació, de fantasia, de vestuari, de bon gust, de diversió, una cosa esplèndida..”

Jacinto Antón del diari El País opina que "Rhum és una lliçó de teatre de cap a peus i pocs títols a la cartellera et donen tant la possibilitat de riure a cor què vols, emocionar-te, somiar i tornar a casa carregat d’imatges inesborrables."

Toni Mata del diari Avui considera que "Martí Torras dirigeix un quintet d’intèrprets sensacionals que fan de Rhum un tribut majúscul a l’essència del clown. Una perla que cada nit arrenca rialles, aplaudiments i admiració."

Les entrades es poden adquirir per 9€ i 6€ amb el Carnet del CA , a la Casa de Cultura Ca Cosme d'Alcover, al web www.conventarts.cat o bé a la taquilla del Convent de les Arts des d'una hora abans de l'inici de la funció. L'espectacle es troba inclòs a l'abonament "PETITS I GRANS" i "GENERAL".

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance