circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

L'univers Playmobil fa parada a Tarragona

Circdelacultura

dimarts 22 de novembre de 2016

Foto: Guillem Roqu?

L’Esplay Tarragona, el parc d’entreteniment itinerant inspirat en la iconografia Playmobil, torna a fer parada al Port de Tarragona el cap de setmana del 26 i 27 de novembre, amb novetats molt destacables respecte a la primera edició, celebrada el passat mes de febrer.

10 diorames de gran format configuraran una exposició inèdita a la ciutat de Tarragona, amb temàtiques ben diverses i títols tant inspiradors per a la imaginació com:

- Pirates al Carib

- Egipte, la terra dels Déus

- Legions de Roma

- Rallye Catalunya

- Tarracosaures

- Expedició a l’Àfrica

- Fets i gent de Catalunya

- El Circ

- Fàbrica d’il·lusió al Cercle Polar

- Ciutat Click

Aquesta exposició es complementarà amb una fira de col·leccionisme per als aficionats d’aquesta marca universal, on el públic assistent hi podrà adquirir des de peces ja descatalogades fins a les últimes novetats de la factoria Playmobil.

Els visitants també podran fer-se un selfie al photocall amb 12 figures Playmobil gegants, una galeria molt difícil de trobar per la quantitat i la diversitat de personatges que s’exposaran.

La zona lúdica de l’Esplay Tarragona duplica la superfície respecte a l’edició de principis d’aquest any, i incorpora nous jocs educatius així com una zona d’inflables i llits elàstics per a totes les etapes de la infància. Per accedir a la zona infantil caldrà adquirir un tiquet d’1€, mentre que l’exposició de diorames i la zona de la fira serà d’entrada gratuïta.

"Ens fa molta il·lusió tornar a Tarragona perquè tenim un record esplèndid del nostre pas pel Port el mes de febrer passat i volem sorprendre al públic amb una proposta d’entreteniment creativa per a tota la família" explica Ignasi Puig, director de l’Esplay.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance