circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

El Morell ja respira l'ambient nadalenc

Circdelacultura

dilluns 28 de novembre de 2016

El Nadal és a punt d’arribar al Morell. En concret, ho farà el proper divendres, 2 de desembre, quan a les 19 hores doni inici a l’Era del Castell la projecció del mapping de Nadal, la cantada de nadales i l’encesa de la il·luminació nadalenca. Aquest serà l’acte que obri un programa d’actes que inclou vint propostes pensades per a tots els públics i en el qual els infants hi tindran un gran protagonisme. Consulta aquí tota la programació detallada.

El mateix divendres, a les 20 hores, obrirà portes l’exposició fotogràfica “Instawalk al Morell”, mentre que les celebracions viuran un parèntesi fins al diumenge 11 de desembre. Després de la tradicional missa de diumenge, la Parròquia de Sant Martí acollirà l’acte “Cantem al Nadal” amb la Coral Guspira del Morell. 

Una setmana després, el 18 de desembre, els morellencs i les morellenques tindran l’oportunitat de tastar un dels productes més preuats de la nostra gastronomia, gràcies a la Festa de l’oli nou. Per només 2 euros, els assistents gaudiran d’un esmorzar a base de pa torrat amb oli i llonganissa. Ja al migdia, al punt de les 13 hores, El Morell centrarà la seva activitat en benefici de la Marató de TV3. Si bé el municipi i les seves entitats han previst diverses activitats solidàries en favor de la iniciativa de TV3, serà el dia 18 quan tindrà lloc l’acte central, “El Morell amb La Marató de TV3”, amb un preu donatiu de 3,5 euros. El Teatre-Auditori acollirà aquest acte organitzat per l’Escola Municipal de Música del Morell, la Coral Guspira i l’Associació de Voluntaris del municipi. Ja a la tarda, el protagonisme nadalenc retornarà al Teatre-Auditori, amb la tradicional representació del festival de dansa “El Trencanous”, organitzat per l’AMPA del CEIP Ventura Gassol. 

L’endemà dilluns 19 de desembre, i ja amb un ambient totalment nadalenc al municipi, els infants del Morell tindran l’oportunitat de fer volar la imaginació i d’augmentar la seva il·lusió al hall de l’Ajuntament, on tindrà lloc l’activitat “Engreixem el Tió”. Fins al 23 de desembre, els nens i nenes del municipi alimentaran el tronc màgic fins que, el 24 de desembre a les 12 hores, arribarà el moment més esperat: “El Tió s’ha tirat un pet!”. 

Mentrestant, el 21 de desembre s’oferirà un nou espectacle artístic, en aquest cas amb l’obra “Evolució/Involució”, a càrrec del grup Al Trot Teatre de l’Escola la Muntanyeta. 

Així s’arribarà al dia de Nadal, que El Morell estrenarà amb la Festa del Gall al ritme d’U*rock Cover Band i la posterior animació d’un DJ, en un acte que donarà inici a les 00.30 h del dia de Nadal, a la sala polivalent del Centre Cultural. 

Després dels tradicionals àpats familiars de Nadal, l’activitat festiva retornarà el dia de Sant Esteve, quan al migdia el municipi viurà l’arribada del Patge Reial a l’Ajuntament. Ja a la tarda, la tradició tornarà a l’escenari del Teatre-Auditori per reviure, un any més, “Els Pastorets”. Aquesta serà una representació molt especial, ja que es commemora el centenari de l’obra de Josep Ma Folch i Torres. Els interessats a gaudir d’aquesta obra podran comprar la seva entrada anticipada, per només 3 euros, al Centre Cultural a partir del 12 de desembre, mentre que el mateix dia de l’espectacle, la taquilla vendrà les entrades restants al preu de 5 euros. 

Els dies posteriors, en concret del 27 al 29 de desembre, els infants podran gaudir de valent al Parc de Nadal, que obrirà portes d’11 a 14 h i de 16 a 19 h al Pavelló, i que oferirà als assistents activitats diverses per als més petits, així com tallers, inflables i tallers amb els cossos de seguretat. 

Arribats al 30 de desembre, l’activitat es traslladarà de nou al Teatre-Auditori, on a les 20 hores començarà el Concert de cobla “Juvenívola 40 anys” amb el raphsode Valentí Maymó. 

L’endemà dissabte, 31 de desembre, El Morell gaudirà amb dos clàssics imprescindibles d’aquesta data: al migdia, amb la visita de l’Home dels Nassos, que passejarà pel municipi acompanyat pel grup de gralles Canya d’Or. I ja a la nit, els morellencs i les morellenques es vestiran de gala per celebrar la Revetlla de cap d’any, amb sopar i ball amenitzat per l’Orquestra Girasol. 

Un cop estrenat el nou any, El Morell es prepararà per celebrar la Cavalcada dels Reis Mags d’Orient, que com sempre tindrà lloc el 5 de gener. Dos dies després, l’activitat nadalenca al municipi arribarà al seu final amb una nova representació de l’obra “Els Pastorets”. 

D’altra banda, l’Ajuntament del Morell organitzarà, el proper 31 de desembre, una nova edició del Bus del seny, un servei de transport col·lectiu per a tots aquells veïns i veïnes del municipi que vulguin celebrar el canvi d’any a Tarragona. Els interessats podran adquirir el seu bitllet d’anada i tornada, per només 5 euros, fins al 23 de desembre. D’aquesta manera, el consistori aposta per una revetlla segura i que garanteixi la diversió sense incidències.

 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance