circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Un total de 27 artistes de Cambrils obriran els seus tallers

Circdelacultura

dimarts 29 de novembre de 2016

La novena edició de Tallers Oberts s’emmarca en la Festa Major de la Immaculada
S'ha presentat la nova imatge de la Guia de Tallers Oberts editada per l’Ajuntament amb el suport de la Generalitat
Vermut Miró oferirà un petit tast als visitant a cada taller

Un total de 27 artistes de Cambrils obriran els seus tallers al públic el cap de setmana 10 i 11 de desembre per donar a conèixer la seva obra i el seu lloc de treball. El regidor de Cultura i Festes de Cambrils, Josep Lluís Abella; el director territorial de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i els artistes participants, han presentat avui la novena edició de Tallers Oberts i la imatge de la guia editada pel Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

La iniciativa Tallers Oberts, que forma part del programa de la Festa Major de la Immaculada, acostarà al públic a aquests 27 artistes que es podran trobar als 18 tallers que obriran les seves portes en horari de 11 a 14 i de 17 a 20h (excepte la Torre del Port que romandrà tancada diumenge a la tarda).

Enguany, el públic interessat podrà veure com creen pintors, escultors, dissenyadors de moda o com es confeccionen  els tapissos. Els artistes participants obriran els seus espais de treball i mostraran les interioritats del món creatiu que abasta la pintura, l'esmalt, la ceràmica,  tapissos, l'escultura el disseny gràfic, disseny de moda,  o audiovisuals.

Els artistes participants en aquesta edició són: Jobacasén, Jesús Goméz, Roser Coma, Marta Fàbregas , Gemma Felip, Nuri Mariné, Dolors Ortuño, Laura Mestres, Javier Estera,  Ma Lluïsa Recasens, Marta Nolla, Núria Pons, Felicia Silva, Sergi Juanpere, Blanca Castillo, Silvia Arenas, Montserrat Recasens,  Pere Estadella i Alberto Insa. A més, com a artistes convidats també hi haurà Sergi Margalef, Marta Claret, Elena Rovira, Francesc Munté, Eva Gil, i Vicenç Villa.

Aquest any, novament la Torre del Port, un dels edificis més emblemàtics del municipi, acollirà a 7 artistes gràcia al suport del Museu d’Història de Cambrils. Marta Nolla, Alberto Insa, Núria Pons, Felicia Silva, Blanca Castillo, Silvia Arenas i Sergi Juanpere portaran allí seu taller, ja que els seus espais de treball són difícils de visitar.  

Com a novetat, aquest any Tallers Oberts es fusionarà amb un element gastronòmic, Vermut Miró, que a volgut col·laborar amb aquest projecte cultural i oferirà un petit tast en cada taller, aprofitant que l’activitat dels Tallers Oberts 2016 forma part de la 2a Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic, iniciada el 26 de novembre .

Tota la informació de Tallers Oberts es pot consultar tant de forma prèvia seguint els artistes i la seva obra , com en el mateix cap de setmana (10 i 11 de desembre) amb informació de cada taller a la pàgina de Facebook Tallers Oberts o a la pàgina Facebook Cambrils Cultura, i també al web Cambrils Cultura

A la Guia els visitants hi trobaran la informació necessària per poder seguir la ruta dels tallers, que també els permetrà gaudir de Cambrils amb activitats paral·leles organitzades i destinades a petits i grans, totes descrites a la guia. La nova imatge ha estat dissenyada per Macho Studio, artistes gràfiques que també participen en aquesta edició.

En aquesta edició també es manté el sorteig entre tots els visitants als tallers,  de l’obra que els artistes exposaran en el seu taller realitzada de forma expressa per formar part dels sorteig. La persona guanyadora podrà escollir l’obra de l’artista que prefereixi,  l’obra tindrà en tots els casos un valor aproximat de 200 euros. 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance