circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Alcover comptarà amb una quinzena d'actes per a tots els públics amb motiu de les festes de Nadal i Reis

Circdelacultura

dijous 1 de desembre de 2016

www.alcover.cat

Alcover ha programat, del 7 de desembre del 2016 al 9 de gener del 2017, una quinzena d’actes per a tots els públics per celebrar les festes de Nadal i de Reis. Un any més, els petits de la casa seran els principals protagonistes d’aquestes propostes nadalenques.

Dimecres 7 de desembre, durant tota la tarda, s’han programat una sèrie d’actes al voltant del Nadal al Carrer. A les 17:30h berenar amb coca amb xocolata per la mainada; a les 18h, taller de dibuixos amb llumetes per al públic infantil. A les 19h, cantada de nadales a càrrec de Coral adults de l’EMMA. Mitja hora més tard, a les 19:30h, encesa de llums de Nadal i a continuació, entrega de premis de la decoració nadalenca dels aparadors de les botigues d’Alcover.

L’Associació de Comerciants d’Alcover amb la col·laboració de l’Escola Mare de Déu del Remei han engegat, com a novetat, la campanya Guarneix les botigues. Un total de 200 alumnes de P-4, P-5 i 1r i 2n de primària seran els encarregats de guarnir els aparadors del 34 establiments participants.

Divendres 16 de desembre, a les 15h, el Pavelló Municipal acollirà la Cantada de nadales a càrrec dels alumnes de l’Escola Mare de Déu del Remei. Dissabte 17, durant tot el matí, tindrà lloc el Mercat de Nadal amb les botigues al carrer. El mateix 17, a les 11:30h, el Museu d’Alcover serà l’escenari de l’espectacle de màgia a càrrec del mag Frank. Cal inscriure's prèviament ja que les places són limitades, al 977.84.64.52 o al mail museu@alcover.cat (activitat gratuïta).

Dissabte 24 de desembre, a les 12h, es durà a terme l’acte de bateig del Camp d’Esports Municipal d’Alcover que portarà el nom del porter alcoverenc del Real Madrid CF, Kiko Casilla. Un acte que comptarà amb la presència del jugador i que estarà ple de sorpreses.

Dilluns 26 de desembre, Sant Esteve, a les 13h es celebrarà un dels actes més esperats per als més petits: la cagada del tió més llarg del món, que cada any aplega tots els infants de la vila. A les 20h, el Convent de les Arts d’Alcover acollirà el Concert de Nadal amb el Cor ciutat de Tarragona.

Destacar també el Parc Infantil de Nadal amb diferents activitats (dies 28, 29 i 30 de desembre) de 10h a 13h i de 16h a 19h, al Pavelló d'Esports i al Pavelló de les escoles.

El nou any 2017 l'obrirà l’arribada dels patges reials a la vila per recollir les cartes dels nens i nenes. Serà diumenge 1 de gener a les 13h al Cercle d’Amics. A les 18h, tindrà lloc el Pessebre Vivent que permetrà recaptar material escolar per a les famílies més necessitades.

Dijous 5 de gener, a les 18:30h, Ses Majestats els Reis d'Orient arribaran a l’Estació de tren d’Alcover. A continuació es farà la Cavalcada pels carrers del poble que finalitzarà amb una màgica entrada a la Plaça Nova on es farà el Pregó Reial i se'ls farà entrega de la clau de la ciutat.

Finalment, dilluns 9 de gener, es farà el sorteig de la campanya de Nadal dels comerços a les 20h a Ca Cosme. 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance