circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Cambrils es prepara pel dia gran de la Festa Major de la Immaculada

Circdelacultura

dimecres 7 de desembre de 2016

Foto: Francesc Hospital

La processó omplirà dijous els carrers del nucli antic i l’Orquestra Cimarron oferirà concert i ball al Palau Municipal d’Esport

La Sala de Plens acollirà divendres el lliurament de les Distincions Honorífiques    

Tot a punt pel dia gran de la Festa Major de la Immaculada. Cambrils viurà demà dijous, 8 de desembre, els actes centrals d’un programa festiu que s’allargarà fins diumenge.

La Diada de la Immaculada començarà a les 11.30 hores amb la Missa Major a l’Església Parroquial de Santa Maria. A la sortida de la missa, hi haurà la processó amb la Colla Gegantera Tota l’Endenga, el Ball de Bastons de Cambrils i la Colla Castellera Xiquets de Cambrils, que desfilaran pel nucli antic acompanyats de la Cobla Ministrers de Cambrils. En arribar a la plaça de l’Església de Santa Maria hi haurà l’exhibició del Ball de Bastons de Cambrils, la ballada dels gegants i nanos de Tota l’Endenga i els pilars de la Colla Castellera Xiquets de cambrils.

La jornada acabarà amb la música de l’Orquestra Cimarrón, que a les 18 oferirà concert i a les 19 el ball de Festa Major. L’actuació tindrà lloc al Palau Municipal d’Esports i l’entrada serà gratuïta.

La Festa Major continuarà divendres amb el lliurament de les Distincions Honorífiques de Cambrils a la Sala de Plens de l’Ajuntament, que el Ple municipal va aprovar per unanimitat atorgar al periodista Josep Capella, als futbolistes Joan i Eduard Oriol i a títol pòstum al jurista Màrius Viadel.Consulta aquí tota la programació.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance