circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

La programació del Teatre Bartrina incorpora un concert de Ramon Mirabet i l'espectacle 'Ragazzo'

Circdelacultura

divendres 16 de desembre de 2016

Foto: Ajuntament de Reus

Des del dijous 15 de desembre ja estan a la venda els nous abonaments per a la temporada del primer semestre de 2017 del Teatre Bartrina, adquisició que es pot fer a la taquilla del teatre de dimarts a divendres de 18:00 a 20:00 h. Aquest dimecres 14 finalitza el termini per a renovar els abonaments ja existents, mentre que la venda d'entrades individuals començarà dimarts 20 de desembre.

Dues noves actuacions

La nova programació incorpora dues noves actuacions noves, passant a ser finalment 16 els muntatges que es podran veure durant la temporada oficial d’Hivern Primavera 2017 del Teatre Bartrina. El cantautor Ramon Mirabet, (Guanyador dels Premis ARC 2015, en la categoria “millor artista revelació 2015) és la primera de les novetats de la programació del primer semestre de 2017. Divendres 24 de març (21:00 h) oferirà un concert per presentar el seu treball “Home is Where the Heart Is”, un espectacle en què estarà acompanyat de sis músics on donarà a conèixer els darrers temes creats per aquest disc i també recuperarà algunes de les cançons del seu anterior treball. Ell mateix i la també cantant Paula Valls (qui també actuarà al Bartrina dissabte 11 de març), posen veus a l’espot publicitari de la Marató de TV3 d’enguany.

La segona incorporació d'última hora és l'obra de teatre “Ragazzo” protagonitzada per Oriol Pla (28 de maig, 21:00 h), que substitueix “Psicosi a les 4:48” (prevista inicialment el 27 de maig i que s'ha cancel·lat per motius aliens al Consorci del Teatre Bartrina).

L'obra de teatre “Ragazzo” ha estat Premi de la Crítica 2015 al Millor Espectacle per a Joves i a l’Actor Revelació, i Premi Serra d’Or a l’Espectacle Teatral del 2015. Es tracta d'un text dedicat a Carlo Giuliani, un jove assassinat a Gènova el juliol del 2001 durant la cimera dels estats que integren el grup conegut com a “G8”. El muntatge proposa una reflexió sobre la llibertat vigilada global i els reptes que planteja la globalització al segle XXI. L'obra és produïda per la Cia. Tot Terreny i arribarà al Teatre Bartrina al mes de maig, després del seu pas pel Teatre Lliure de Barcelona.

“Rhümia”, espectacle inaugural

El Consorci del Teatre Bartrina de Reus obrirà la temporada d'Hivern-Primavera 2017 el 21 de gener amb el muntatge “Rhümia”, de Rhum & Cia., espectacle guardonat amb el Premi Zirkòlika 2016 al Millor Espectacle de Circ.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance