circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Dansa en família amb Maria Campos (Alcover)

Circdelacultura

divendres 16 de desembre de 2016

Foto: Ajuntament d'Alcover

Aquest diumenge 18 de desembre a les 18h el Convent de les Arts d’Alcover acollirà la darrera proposta del projecte Fem Dansa* a Alcover. Es tracta de l’espectacle de dansa en família Tarannà amb la companyia Guy Nader I Maria Campos.

Tarannà, recomanat a partir de 8 anys, és un treball entorn al concepte de la “transformació” a través de l’objecte, l’espai i el cos. La tela de jute de color groguenc recorda la seda de les crisàlides on es du a terme una de les parts més dramàtiques de la metamorfosi. Parlem de la transformació com a procés, dràstic i subtil, que porta d’un estat a un altre, i és en aquest procés on succeeix la reorganització i la deformació que culmina amb la formació de l’imago. Un joc i una successió d’imatges on es convida a seguir el fil de la màgia i a deixar anar la imaginació.

Les entrades es poden adquirir per 6€ i 4€ amb el Carnet del CA, a la Casa de Cultura Ca Cosme d'Alcover, al web www.conventarts.cat o bé a la taquilla del Convent de les Arts des d'una hora abans de l'inici de la funció. L'espectacle es troba inclòs a l'abonament "PETITS I GRANS" i "GENERAL".

Maria Campos és creadora i ballarina catalana. Ha estudiat a SEAD – Salzburg Experimental Academy of Dance a Àustria i a l’Escola de les Arts d’Amsterdam al Modern Theatre Dance Department a Holanda. Ha treballat amb diferents companyies i artistes independents i fa uns anys se centra en la pròpia creació juntament a l’artista libanès resident a Barcelona Guy Nader, amb qui col·labora des de 2006. Com a intèrpret ha treballat amb la companyia Meekers en coproducció amb Hans Hof Ensemble a Holanda, amb Protein Dance i Tom Dale al Regne Unit. Ha treballat amb la Cia. Sol Picó, Cia. Mudances/Àngels Margarit, Bebeto Cidra, John Jasperse, Susana Amarante Duarte i Roser López Espinosa, entre d’altres.

  *Fem Dansa és una proposta que planteja la creació d’un circuit municipal amb l’objectiu de reforçar i ampliar la xarxa d’estructures i espais d’exhibició d’àmbit nacional i fomentar la contractació de la dansa catalana. Fem Dansa s’inicia com a programa pilot la tardor de 2016 a quatre municipis: Alcover, Martorell, Palamós i Tremp.

Taller intergeneracional de dansa, moviment i cos 

Prèviament, la ballarina Maria Campos oferirà un taller en família, aquest dissabte 17 de desembre a les 11h. En el taller els nens (a partir de 3 anys), pares i mares interaccionen a través de la dansa, el cos i el moviment. Es planteja, a partir de jocs i tasques senzilles, obrir portes a l'imaginari que ens ofereix el cos, un divertimento per explorar aquelles possibilitats que existeixen en el cos, però potser amagades. Es mira el cos des d’una altra perspectiva per tal d'estimular la imaginació. S’involucra l'arquitectura del cos i de l'espai creant dinàmiques de grup per ballar junts.

Les places són limitades a 20 participants en 10 grups d’un infant i un adult (pares, avis, tiets, cosins, etc…) per estricte ordre d'inscripció. Per a formalitzar-la, s’ha d’enviar un mail a conventarts@alcover.cat amb el nom i cognoms dels dos participants i les edats. 

La inscripció és gratuïta però per a poder-hi participar, cal tenir entrada per l’espectacle Tarannà.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance