circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

El Gastronadal, la novetat gastronòmica de la campanya «Un Nadal de somni», obre el 27 de desembre

Circdelacultura

dimarts 27 de desembre de 2016

El proper 27 de desembre s'inaugura a la plaça del Mercadal el certamen «Gastronadal», un certamen de caire gastronòmic que es realitza per primera vegada a la ciutat. El Gastronadal compta amb onze participants, entre establiments de restauració i empreses relacionades amb la gastronomia, que oferiran una àmplia oferta de degustació amb diferents especialitats culinàries (tapes, llesques, creps, hamburgueses, cuina catalana, japonesa i mexicana). Els diferents participants estaran ubicats a les casetes de fusta on han estat ubicats fins al dia 23 de desembre els expositors del Mercat de Nadal.

El certamen Gastronadal és una de les novetats més destacades de la campanya «Reus un Nadal de somni» i contribueix a reforçar l'oferta de restauració durant aquests dies, potenciant també la imatge gastronòmica de la ciutat en uns dies de gran afluència de públic.

El Gastronadal obrirà al públic del 27 de desembre al 4 de gener en horari de 12 a 15 h i de 18 a 21 h, a excepció dels dies 31 de desembre, en que les parades obriran només al migdia, i el dia 1 de gener en que el Gastronadal romandrà tancat durant tot el dia.

Entre les empreses participants en aquesta primera edició del Gastronadal cal destacar la participació de Vermuts Miró, que en la línia d’innovar en l’evolució del vermut, durant el certamen presentarà el nou «Tronat», el primer cremat de Vermut. Durant els dies d'obertura del Gastronadal Vermuts Miró oferirà una degustació d’aquesta nova variant del tradicional cremat on es substitueix el rom pel Vermut Etiqueta Negra de Miró que va guanyar el Premi Vinari d’Or en la convocatòria dels Premis Vinari d’aquest 2016. La crema del vermut s’enriqueix amb fruites com el pomelo i la taronja amb un polsim de vainilla. Pel que fa a la denominació d’aquesta nova beguda -el Tronat- Vermuts Miró ha volgut jugar amb els paraules «tronada», fent referència a un dels elements m&eacu te;s emblemàtics de la Festa Major de Sant Pere, amb un acabament que recorda la sonoritat de la paraula «cremat».

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance