circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Les millores propostes per celebrar el Cap d'Any

Circdelacultura

dijous 29 de desembre de 2016

Tarragona, Reus, Salous, Cambrils, Valls, El Morell, etc. són alguns dels municipis mes pròxims que oraganitzen una Festa per Cap d'Any.
Aquí trobareu una selecció de les activitats que s'han programat al territori, des de festes en sales de concerts a revetlles per totes les edats. Si encara no sabeu què fareu per Cap d'Any aquí us deixem algunes propostes:

Salou organitza una festa de cap d'Any per tots els públics
La festa tindrà lloc al Pavelló Salou Ponent i serà d’entrada gratuïta amb invitació. Salou vol encarar el 2017 amb il·lusió des del primer moment i amb aquest objectiu ha programat una festa de cap d’any pensada per donar-hi cabuda a tots els públics, sobretot el familiar, que sovint troba limitacions per a gaudir de l’oci nocturn en dates tan assenyalades.
El contingut de l’acte mantindrà l’esperit festiu amb música de la mà del DJ Moi Gregor, i s’hi sumarà un contingut destinat als infants amb l’objectiu d’integrar-los en la celebració i fer-los partícips de la vetllada.  

Cambrils, l'Orquestra Mitjanit i Dj’s Tònics
La festa se celebrarà des de la 1 de la matinada fins a les 7 del matí a la Sala de Concerts de l’Ateneu Juvenil
El Cap d’Any Jove de Cambrils donarà la benvinguda al 2017 a ritme de l’Orquestra Mitjanit i Dj’s Tònics. La festa se celebrarà a partir de la 1 de la matinada i fins a les 7 del matí a la Sala de Concerts de l’Ateneu Juvenil (avinguda Horta de Santa Maria, 14). Les entrades anticipades ja es poden comprar a 5 euros al Palau d’Esports o a l’Ateneu Juvenil. També es poden adquirir el mateix dia a taquilla per 10 euros.
L’Orquestra Mitjanit, formada per 8 músics, aconsegueix mesclar l’energia, la cohesió i la contundència d’un grup de rock amb la versatilitat d’una orquestra de versions. La formació ha anat guanyant adeptes amb una programació moderna, participativa, popular i catalana. El seu repertori per a tots els públics (des de ska, dub, hardcore o rock fins a passos dobles i rumbes) té una alta presència de música dels Països Catalans, sense renunciar a cap estil ni llengua.
La revetlla està organitzada pel Departament de Joventut de Cambrils amb la col·laboració de la Nit d’Artistes. L’objectiu és oferir una alternativa per celebrar el cap de cap d’any a Cambrils, perquè els joves no s’hagin de desplaçar a altres poblacions i evitar així els riscos de la mobilitat en una nit com aquesta. 

La Canonja ens acompanyarà l'orquestra "Welcome Band"
Una vegada més ens trobarem al poliesportiu municipal per celebrar l’entrada d’un nou any. Aquest cop amb l’acompanyament de l’orquestra “Welcome Band”.
Els preus d’aquest esdeveniment es mantenen igual que en anys anteriors en 55 € sopar i cotilló i 15 € únicament cotilló. La venda d’entrades es fa al mateix poliesportiu fins el dia 23 de desembre.

Montblanc, gran Revetlla popular
Gran Revetlla Popular de Cap d’Any B’17. Es donarà la benvinguda al nou any amb una espectacular revetlla que durarà fins ben entrada la matinada amb la música del grup Ragga-Tunning. 
La revetlla tindrà lloc a la Carpa de la plaça Sant Francesc.

Reus, campanades i animació musical
A partir de les 23:45 h, comiat de l'any 2016 i benvinguda de l'any nou 2017 a la plaça Meracadal.
Animació musical amb el DJ Brindis. 

A Tarragona, sales de festes i de concerts
Cap d'Any a la Tarraco Arena Plaça
Gaudeix del Cap d'Any amb l’artista DASOUL. Més info a la web de la TAP
Cap d'Any al Groove Tarragona
R&r, beat, surf, punk, power pop, garage, r&b, soul...
Punxadiscos: Machete, David monoman, Mik el ripper i 45 r.p.m fan club
Horari d'obertura: 1h
Cap d'Any a Premium Club
JA ESTÀ AQUÍ LA SUPERNIT! Cap d'any! Vine a rebre el 2017 a Premium Club.
Superset musical a càrrec de JanoDJ i Alf Lafrench
Cap d'Any al Cau
Acomiadem l'any de la millor manera, amb els de casa! Dos ambients, música per a tots els "paladars", bon servei, guardarroba, cotilló i algunes sorpreses més... ;)
Horari d'obertura: 01h

Valls, Ball de Cap d'Any
Ball de Cap d'Any amb l'Orquestra Melodia al Centre Cultural de Valls. Fundada el 1931, porta 85 anys continuats de trajectòria amenitzant sessions de ballables, revetlles i concerts.
Serveis de guardarroba i bar.
Preu:15 € anticipada amb carnets Cultural i Amics del Teatre; 17 € anticipada; 20 € taquilla.
Entrades a la venda a les taquilles del Teatre Principal (cada dia menys diumenges i festius de 12 a 14h i de 18 a 20h), al telèfon 902 044 226 (dilluns a dijous: 9.30 a 14.30h i 16 a 18.30 h, i divendres: 9 a 15 h) o a l'enllaç web: www.ticketea.com/entradas-concierto-ball-de-cap-dany-orquestra-melodia/

Al Morell, l'Orquestra Girasol
Revetlla de Cap d'Any al Pavelló d'Esports del Morell amb l'Orquestra Girasol per ballar fins que sorti el sol!
(Sopar i Ball de Gala)

A Móra d'Ebre amb la Luke Orquestra
L'1 de gener de 2017, després de les campanades, tindrà lloc la revetlla de Cap d'Any a l'illa de Saurí de Móra d'Ebre, amb l'actuació de Luke Orquestra i DJ fins a la matinada.
Preu de l'entrada, 5 euros, amb bossa cotilló.

 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance