circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Aquest divendres comença la Festa Major de Vila-seca amb els concerts de Manel i Saratoga

Circdelacultura

dimecres 11 de gener de 2017

Imatge promocional de Manel

Aquest divendres, 13 de gener, Vila-seca enceta la seva Festa Major de Sant Antoni, la qual s'allargarà fins al proper 22 de gener. El pregó a càrrec de Lluís Bernabé, director de la Fundació La Marató de TV3, donarà el tret de sortida a les festes a partir de les 9 del vespre a l’Auditori Josep Carreras. A continuació, l’Envelat, ubicat a Via Màxima, acollirà dos concerts: a les 22.30 h tindrà lloc el concert de Saratoga i Cruzada a l’Espai Kies i, d’altra banda, el reconegut grup Manel actuarà a les 11 de la nit a l’Espai Olzina.

El cap de setmana començarà amb diverses activitats on els més petits seran els protagonistes. Abans però, a les 9 del matí, hi haurà el Torneig social de petanca a les pistes de Petanca del Parc de l’Estació. A les 10 del matí, i fins a les 14.00 h, al Centre Històric, la iniciativa “Joguines a la plaça” acollirà diversos vila-secans i vila-secanes que intercanviaran joguines per tal de donar-los-hi una segona vida. A les 10.00 h tindrà lloc la Cursa de Pallassos i Pallasses “Joan Busquets” pels carrers de Vila-seca, amb l’animació de la Companyia + Tumàcat, que donarà pas a la cercavila de la Cia Sidral i el seu espectacle Els Mentiders. Per finalitzar el matí, a les 11 hi haurà una exhibició de patinatge artístic a la Pista Poliesportiva del Colomí.

La tarda l’encetarà el lliurament dels premis IV Concurs de Fotografia Albert Iturria i, seguidament, s’inaugurarà l’exposició on es mostraran totes les fotografies participants. A continuació, a les 19.30 h, el Ball de Diables de Vila-seca serà el protagonista de la Festa del Foc a la plaça de Voltes, juntament amb La Farnaca de Cambrils, els balls de diables del Morell, d’Alforja i la Colla Vella de Diables de Sitges, els quals faran un Correfoc que arribarà fins a la plaça d’Estudi, des d’on tindrà lloc la Carretillada i l’encesa final. A la nit, arriba el Gran Ball de Festa Major amb l’orquestra Nueva Alaska fins a les 5 de la matinada i, per als més joves, el concert amb Pirat’s Sound Sistema i Kop a l’Espai Kies.

Diumenge 15 de gener Vila-seca gaudirà del Tradicional Cós de Sant Antoni al Circuit Hípic del Parc de la Torre d’en Dolça, amb curses de cavalls pura sang anglesos. A les 11 les paradetes d’artesans ja lluiran al parc i a les 12 començarà la primera cursa “Premi Torre d’en Dolça” de 1.700 metres. A les 12.30 h està prevista la 2a cursa “Gran Premi Ajuntament de Vila-seca” de 2.500 metres. Finalment, a la 1 del migdia hi haurà l’última cursa “Premi Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca” de 1.700 metres. Mentrestant, a les 12 començarà el Trofeu Ajuntament de Vila-seca al camp de futbol de l’Estadi Municipal, entre l’AVF Vila-seca i la UD Salou Veterans Futbol.

Tancarà el cap de setmana la cercavila del Seguici Tradicional amb elements festius i balls, amb el Ball de Diables de Vila-seca, Trabucaires del Comú, Ball de Gitanes, Ball de panderos, Ball de bastons, Geganters i Grallers de Vila-seca, Xiquets de Vila-seca i Cobla dels Ministrers del Comú. Tots ells sortiran des de la plaça de l’Església Vella i arribaran a la plaça de l’Església. 

Consulta aquí tota la programació detallada.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance