circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

El Carnaval de TGN reconeixerà la comparsa que assisteixi a més actes

Circdelacultura

dimecres 11 de gener de 2017

Foto: circdetarragona.com

Les dues comparses guanyadores del Carnaval de Tarragona també rebran a parrtir d'ara un premi en metàl·lic. L'Ajuntament de Tarragona ha fet públiques les bases del Carnaval d'enguany, que se celebrarà del 20 al 28 de febrer, i que per primer cop també recompensarà amb diners a les dues millors comparses de la Rua d'Artesania, amb 800 euros i 500 euros, respectivament.

Una altra de les novetats consensuades per la Comissió Consultiva de Carnaval és el canvi en el criteri per concedir el premi honorífic "participació", que a partir d'ara reconeixerà la comparsa que assisteixi a més actes del Carnaval i amb més persones.

La Rua acabarà davant del Campus Catalunya

Tal com es va anunciar a l'abril de l'any passat, el recorregut de la Rua de l'Artesania del Carnaval de Tarragona tornarà a canviar, i acabarà a l'avinguda Catalunya, davant del Campus de la Universitat Rovira i Virgili.

El recorregut del principal acte del Carnaval tarragoní sortirà de l'avinguda Ramón y Cajal i, com a novetat, enfilarà el carrer Rovira i Virgili per finalitzar a l'avinguda Catalunya, a les portes de la URV.

En les dues ultimes edicions, el recorregut acabava a la Rambla Lluís Companys. La decisió s'ha pres a proposta dels tècnics de mobilitat, l'Empresa Municipal de Transports i Protecció Civil per millorar la mobilitat del centre de la ciutat, i de les mateixes comparses, que valoren que el nou recorregut permetrà augmentar el lluïment de les seves actuacions.

Els vehicles de les comparses hauran d'estar tematitzats

Les bases inclouen diferents novetats d'aspectes tècnics. D'aquesta manera els vehicles auxiliars utilitzats per les comparses també hauran d'estar tematitzats. També s'han especificat amb més detall els criteris de valoració que tindrà en compte la Comissió Artística que avalua els participants al concurs de comparses i, a més, s'ha incorporat una valoració específica del maquillatge, mentre que la il·luminació i el so tindran valoracions independents.

El Carnaval de Tarragona tindrà lloc enguany del 20 al 28 de febrer.

 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance