circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

La Canonja enfila la Festa Major d'hivern en honor a Sant Sebastià

Circdelacultura

dimarts 17 de gener de 2017

Baixada de carretons. Foto: Ajuntament de La Canonja

Els actes començaran dijous a la tarda amb la baixada de carretons, la inauguració de l’exposició de la Roda d’Art i una conferència sobre Werther, la gran òpera romàntica.

La Canonja celebra a partir de dijous la Festa Major d'hivern, en honor al seu patró Sant Sebastià. La regidoria de Festes ha posat tot el seu esforç en elaborar un any més un programa amb molta diversitat d'actes que englobarà dos caps de setmana. Consulta aquí tota la programació.

El dijous dia 19 s’encetaran els actes de la Festa Major amb la baixada de carretons al carrer Raval. Aquest mateix divendres, a les 7 de la tarda, s’inaugurarà al Castell de Masricart l’exposició de la Roda d’Art que organitzen diferents centres d’estudi del Camp de Tarragona i que en aquesta ocasió mostra les obres de l’artista canongina Núria Rion. Tot seguit, al mateix Castell hi haurà una conferència sobre l’Òpera Werther dins del cicle “Liceu al Territori”.

El dia de Sant Sebastià estarà dedicat al matí als diferents actes tradicionals i a la tarda es programarà un monòleg a càrrec de Santi Rodríguez. La nit estarà amenitzada pel ball amb l’Orquestra Centauro, adreçat als més joves. El dissabte dia 21 al matí es duran a terme diverses activitats al voltant del poliesportiu, com ara el parc infantil, i a l’skatepark el campionat d’skate i scooter adreçat als joves. La tarda-vespre estarà protagonitzada pel correfocs infantil i pel concert de l’Orquestra Maravella, que farà el ball de nit. Diumenge al matí serà el moment de l’esport amb el Cros Sant Sebastià i a la tarda gaudirem de l’estrena de la comèdia musical de “Las Chicas de Oro”, “No me cuentes cuentos”. L’altre cap de setmana podrem gaudir d’una obra dedicada al públic familiar que tindrà lloc dissabte al matí, un concert de música tradicional a càrrec del “Tecler” i la nit més jove amb l’edició del segon CNJ&MUSIC. La Festa Major d’hivern tancarà el diumenge dia 29 amb l’exposició canina i l’escudella popular.

Nova col·laboració entre la Canonja i el Liceu

La participació l’any 2016 de la Canonja al “Liceu a la fresca” ha posat en marxa tot un seguit de contactes amb el Gran Teatre del Liceu i els seus programes d’acostament de l’òpera al territori.

Així, gràcies a aquesta col·laboració, hem pogut programar una anada al Liceu pel dia 4 de febrer a l’Òpera Werther.

Les entrades, amb visibilitat òptima, es vendran al preu de 60 € al Castell de Masricart a partir del dilluns dia 16 de gener, fins esgotar les places que el Gran Teatre del Liceu dedica a aquesta promoció. El cost de les entrades és gairebé un 50% del cost habitual de la representació i inclou també l’anada i tornada en autocar des de la Canonja a les portes del Liceu.

Addicionalment a l’òpera, un conferenciant es desplaçarà a la Canonja aquest dijous per fer una conferència a 2/4 de 8 del vespre al Castell de Masricart sobre el Teatre i molt especialment sobre l’òpera Werther. Aquesta xerrada pretén contextualitzar l’òpera, explicar l’argument, els personatges i donar les claus d’audició que assegurin una experiència més complerta el dia que anem al Teatre. La conferència és profundament divulgativa i està pensada per tots els públics, tant pels que vindran al teatre com pels que hi assisteixin per curiositat.

Finalment, l’Ajuntament de la Canonja, s’ha inscrit a participar novament en l’acte del Liceu a la Fresca que tindrà lloc el proper dia 21 de juliol amb l’Òpera Il Trovatore de Verdi.


 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance