circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

El Barnasants d'Altafulla comença aquest dissabte amb Les Kol·lontai

Circdelacultura

dimarts 17 de gener de 2017

Imatge promocional de 'Les Kol?lontai'

Altafulla acollirà per sisena vegada consecutiva un dels cicles musicals amb més projecció al nostre territori. Aquesta serà una de les edicions més feministes del Barnasants. 
“Les Kol·lontai” és el nom de l’espectacle que protagonitzaran el conjunt de veus format per Meritxell Gené, Sílvia Comes, Ivette Nadal i Montse Castellà, que cantaran “cançons d’igualtat, de dones que lluiten i dones que s’estimen”. El muntatge s’estrenarà el 27 de gener al Teatre Joventut de L’Hospitalet de Llobregat, i a Altafulla farà parada l’endemà 28 de gener, a les 8 del vespre al Teatre Casal La Violeta. El preu de l’entrada serà de 8 euros en venda anticipada, i de 10 euros a taquilla. Ja es pot comprar l'entrada anticipada a través d'aquest enllaç.
Altres actuacions que tindran lloc a Altafulla seran la de Lídia Pujol, el 17 de febrer a dos quarts de 9 del vespre a La Violeta, que oferirà un recital revolucionari de cançons que cerquen la veritat a cada detall; i el de l’1 d’abril amb Marina Rossell, que culminarà una de les edicions més feministes del Barnasants
La programació de la 22a edició del festival de cançó d’autor Barnasants oferirà aquest 2017 tres eixos clarament diferenciats: el Xile de Violeta Parra, amb sis artistes del país llatinoamericà convidats en el centenari del naixement de la cantautora; el concert de Quico Pi de la Serra amb Maria del Mar Bonet, en què es recuperarà el repertori de l’espectacle conjunt que van oferir al Teatre Romea l’any 1979; i l’homenatge a la ministra bolxevic Alexandra Kol·lontai –la primera dona ministra de la història- en el centenari de la Revolució Russa.
En aquesta darrera temàtica, el festival ha produït un espectacle que inaugurarà l’edició, i de forma inèdita, es repetirà en diverses seus del festival i de la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya (XTAC). 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance