circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

"La fortuna de Sílvia", aquest dimarts al Teatre Fortuny

Circdelacultura

dimarts 31 de gener de 2017

Després del gran èxit de públic d'Ara Malikian dijous i divendres passat amb el cartell d”entrades exhaurides”, “La fortuna de Sílvia” de Josep Maria de Sagarra arriba aquest dimarts (21:00 h) al Teatre Fortuny de Reus com a primer espectacle teatral de la nova temporada. Es tracta d'una producció de Teatre Nacional de Catalunya i Teatres en Xarxa amb direcció de Jordi Prat i Coll i un repartiment que inclou Anna Alarcón, Muntsa Alcañiz, Albert Baró, Laura Conejero, Berta Giraut i Pep Munné.

En una ciutat europea de 1935 a 1945, Sílvia, una mare vídua i els seus dos fills, es veuen condicionats per una guerra que resulta determinant a l’hora d’abordar la seva felicitat i l’acceptació del propi destí davant d’una societat que fomenta la hipocresia.

Un espectacle que presenta l’evolució d’Europa i els trasbalsos de la Segona Guerra Mundial a través dels ulls d’una dona capaç de preservar la seva fortuna privilegiada, malgrat els cops que li esperen del destí i les humiliacions amb què es veurà castigada per la pobresa.

Sens dubte un dels personatges més excepcionals i memorables de la literatura dramàtica catalana, pel seu enfrontament amb els grans dilemes que pesaran sobre la reinvenció del vell continent. Amb aquesta obra d’una modernitat sorprenent, se’ns revela el Josep Maria de Sagarra més personal i universal.

“Vuelos”, dissabte per a tots els públics
La companyia Aracaladanza porta al Teatre Fortuny aquest dissabte (18:00 h) el muntatge “Vuelos”, un espectacle màgic i de gran riquesa visual destinat a tots els públics, que captiva especialment els infants per la seva proposta escènica.

L’artista renaixentista, Leonardo da Vinci, inspira a Aracaldanza en aquest nou repte escènic, “Vuelos”. Un espectacle familiar de gran bellesa on les màquines voladores del geni visionari, inspirades en la natura, els seus dissenys, plànols i la seva pintura serveixen per explorar, dalt de l’escenari, el somni universal de l’home: el vol.

50 minuts de bellesa absoluta. Una carícia pels sentits, elegant i subtil. Cinc ballarins que interpreten un muntatge escènic, en el qual les imatges, projecció de la imaginació, seran les protagonistes. Una proposta exquisida que encisarà per igual a grans i petits, despertant tendresa, dibuixant somriures i excitant, fins i tot, les llàgrimes.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance