circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Ramon Madaula i Roger Coma presenten "L'Electe" al Morell

Circdelacultura

dijous 2 de febrer de 2017

Aquest dissabte, a les 21 hores, s'estrena a la província de Tarragona una de les obres cabdals de la temporada teatral.
Els televisius Ramon Madaula i Roger Coma arriben aquest dissabte al Morell amb el seu darrer espectacle: "L'Electe", una comèdia dramàtica sobre els efectes de la política i les teràpies psiquiàtriques. 

El que va ser el projecte guanyador del V Torneig de Dramatúrgia del Temporada Alta 2015, sota la direcció de Jordi Casanovas i amb text de Madaula, explica com un president electe ha d'afrontar el seu discurs d'investidura quan un terrible tic deforma la seva cara. Davant d'aquesta situació, el seu psiquiatre disposa d'unes poques hores per resoldre que el polític faci un ridícul espantós en la seva compareixença. Sota aquesta anècdota i durant 80 minuts, "L'Electe" construeix una batalla entre el president i el psiquiatre que convidaran al públic morellenc a reflexionar, entre d'altres, sobre quins fets de la nostra vida marquen la nostra vocació. 

Seguint amb la filosofia de la cultura a l'abast de tothom, "L'Electe" compta amb preus a l'abast de totes les butxaques: 8 euros l'entrada anticipada i 10 euros la venda a taquilla, a partir d'una hora abans de l'inici de l'espectacle. En aquest sentit, cal recordar que els menors de 18 anys, poden accedir a aquesta i a la resta de propostes de la programació per només 3 euros si compren l'entrada el mateix dia de l'espectacle. 

Espectacle: “L’Electe” 

Hora: 21.00 h 

Durada: 80’ 

Preu: 8€/10€ 

Espectacle recomanat per a majors de 14 anys 

Més informació: Consulta aquí tota la programació del Teatre Auditori del Morell.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance