circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Pepa Plana torna aquest dissabte a casa, al Principal de Valls

Circdelacultura

divendres 3 de març de 2017

Foto: Pepa Plana / www.pepaplana.com

La pallassa més internacional torna a casa
Els audiovisuals de Nuevosojos agafen protagonisme

La pallassa més internacional, Pepa Plana, torna a casa aquest dissabte 4 de març al Teatre Principal amb el seu darrer espectacle Paradís pintat, mentre que aquest divendres explicarà el seu ofici a l’Institut Narcís Oller. La vallenca vesteix de màgica poesia la cara més fosca de les migracions del segle XXI. Aquest muntatge és fruit de la cooperació entre la companyia de l’artista i la línia de residències artístiques implementada als Teatres de Valls.

Pepa Plana és una artista de casa que s’ha projectat internacionalment a través de múltiples actuacions en festivals internacionals arreu del món i també pel seu pas pel Cirque du Soleil, al Canadà. Aquest cap de setmana torna a la seva ciutat, Valls. La nova producció estrenada al darrer Festival Grec de Barcelona el passat estiu i presentada ara per primer cop a les comarques de Tarragona és un espectacle que, malgrat ser divertit, també ens connectarà amb la cara més tràgica del món actual. Com fan tots els bons pallassos, Plana posarà un mirall davant la cara de l’espectador perquè s’hi vegi reflectit i interpel·lat. Aquest cop la vallenca treballa amb el dramaturg i director italià Ferruccio Cainero, gran coneixedor del gènere de la Commedia dell’Arte.

A partir d’un angelet innocent del quadre de la suposada casa o menjador dels tiets, Pepa Plana crea el protagonista del nou muntatge. L'àngel vol volar per ser àngel de la guarda i no se’n surt. Però no li fa res no saber volar, perquè el seu viatge pren una direcció imprevista i acaba sent l'àngel de la guarda del fons del mar. En aquest món, recreat amb elements audiovisuals de l'estudi Nueveojos, viurà divertides aventures fins que descobreixi que al fons d'aquest mar on s'acaba d'instal·lar les coses no són pas com es pensava. El resultat és una proposta multidisciplinària de gran riquesa visual.

De l’aula a l’escena

Les sinergies entre els Teatres de Valls i l’artista han desembocat també en una nova acció dins la línia del Servei Educatiu per als centres d’ensenyament de la ciutat. Així, demà divendres Pepa Plana estrenarà la nova experiència “De l’escena a l’aula” a l’Institut Narcís Oller. Els alumnes i el personal docent del centre vallenc tindran l’oportunitat de conèixer l’ofici del pallasso.

Pepa Plana serà al Narcís Oller amb dos grups d’alumnes, un a les 9:10 h i el segon a les 11:40 h.

Les localitats per a l’espectacle del dissabte, que començarà a les 21 h, es poden adquirir les 24 hores al web www.ticketea.com així com al telefon 902 044 226 o a la taquilla del Principal demà divendres de 12 a 13.30 h i dissabte des de les 20 h. Mitja hora abans de la funció els menors de 30 anys poden obtenir durant 30 minuts les entrades a 3 € dins la Promoció Jove dels Teatres de Valls.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance