circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

El Mago Pop actuarà dos dies seguits a Valls i s'avança a Tarragona

Circdelacultura

dilluns 6 de març de 2017

Els Teatres de Valls posen a la venda aquest dimecres les entrades pel Mago Pop
Amplien la temporada amb l’espectacle d’Antonio Díaz, la gran estrella de la màgia actual
Es podrà veure dijous 18 i divendres 19 de maig les 21 h al Centre Cultural

La bona acollida de la temporada 2017 dels Teatres de Valls ha fet que s’ampliï la programació amb el creador del televisiu Mago Pop i Premi Nacional de Màgia, Antonio Díaz. El seu espectacle ‘La gran ilusión' es posarà a la venda aquest dimecres 8 de març a les 17 h pels canals www.ticketea.com ,  telf 902 044 226 i taquilles del Teatre Principal.

Els propers dijous 18 i divendres 19 de maig el Centre Cultural de Valls serà testimoni d'il·lusions impactants i de jocs de mans mai vistos amb l’espectacle ‘La gran ilusión' d’Antonio Díaz, el Mago Pop. L'èxit, la sorpresa i la perplexitat estan assegurades, amb les manipulacions, la màgia visual, la màgia de prop i les teletrasportacions impossibles d’aquest il·lusionista extraordinari, que visita per primer cop la ciutat de Valls.

Antonio Díaz és el mag més captivador del panorama actual i l’estrella de la cadena televisiva Discovery Max. En aquest espectacle el Mago Pop és el protagonista involuntari d'un espai de televisió tipus «El Show de Truman» que retransmet la seva vida 24 hores al dia. Els seus familiars i amics són actors que interpreten un paper en la seva vida. El protagonista està obsessionat amb els jocs de mans i tothom li fa creure que és un il·lusionista excepcional. Però la realitat és ben diferent. Aleshores haurà de demostrar la seva vàlua i crear un espectacle que deixi el públic bocabadat.

Un espectacle divertit, sensible, extraordinari, excepcional, sorprenent, vibrant, que aposta per la innovació i la fantasia. Aquest mag excepcional fa explotar la creativitat en estat pur gràcies a una capacitat inesgotable per sorprendre des del primer minut de l'espectacle. Noms ben coneguts de l’escena teatral catalana com Josep Maria Pou o Emma Vilarasau i del panorama de l’humor com Berto Romero cooperen en l’espectacle a través de diferents vídeos i  audiovisuals. L’espectacle està copresentat amb INDI EMAGIC.

Els canals de venda són on line a través de www.ticketea.com les 24 hores,  el telefònic a través del número 902 044 226 de dilluns a dijous de 9.30 a 14.30 i de 16 a 18.30 h, i divendres de 9 a 15, i finalment la presencial a les taquilles centrals del Teatre Principal, dimecres no festius de 18 a 21 h i divendres no festius de 12 a 13.30 h.

Més informació:
www.lagranilusion.com

 

 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance