circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

La carxofa protagonitza la cuina de Cambrils del 10 al 26 de març

Circdelacultura

dijous 9 de març de 2017

Un total de 38 restaurants oferiran menús especials en el marc de les cinquenes jornades gastronòmiques “Encarxofa’t a Cambrils”
Les botigues de la Xarxa del Port se sumen a la campanya decorant els aparadors  

La carxofa és la protagonista del març a Cambrils. Del 10 al 26 de març un total de 38 restaurants participaran a les cinquenes jornades gastronòmiques “Encarxofa’t a Cambrils” amb menús especials al voltant d’una de les hortalisses més gustoses i saludables de la cuina mediterrània. El comensals podran triar entre una àmplia oferta de propostes, tradicionals i d’avantguarda, basades en aquest producte de temporada fortament arrelat al territori.

A més, les jornades s’acomiadaran el diumenge 26 de març a les 11 hores amb un tast de paelles encarxofades a les immediacions de la plaça del Pòsit, organitzat amb la col·laboració dels restauradors participants en la campanya i la Cooperativa Agrícola de Cambrils. Els tiquets costaran 4 euros i es podran adquirir a la mateixa plaça. Com a novetat, enguany es botigues de la Xarxa del Port s’han sumat a la campanya decorant els seus aparadors amb carxofes per ambientar la zona d’influència.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha explicat que l’objectiu de les jornades és donar a conèixer els productes de temporada i de quilòmetre zero com la carxofa, un dels conreus tradicionals dels productors de la cooperativa, al mateix temps que es promociona la gastronomia i el territori. “La clau de l’èxit de les jornades és la combinació entre productes de primera qualitat, cuiners de prestigi, i els atractius de la destinació”, ha assegurat l’alcaldessa.

Per la seva banda, la regidora de Promoció Econòmica, Ana López, ha destacat la bona feina dels pagesos i els cuiners que treballen seguint el cicle vital dels productes de la terra per oferir la millor qualitat i aconseguir el sabor més autèntic de Cambrils. La regidora també ha explicat que la restauració i el sector primari són dues àrees d’activitat econòmica dinàmiques i amb un alt potencial, capaces de crear ocupació i generar riquesa al municipi, a banda de posicionar-lo geogràficament en el mapa per la seva qualitat gastronòmica. En aquest sentit, López ha destacat l’aposta per un calendari gastronòmic que va més enllà de la restauració i la importància del treball en equip entre l’hostaleria, els productors i l’administració.

Podeu consultar el programa amb tots els restaurants participants de les jornades aquí

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance