circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

L'espectacle 'A mi no me escribió Tennessee Wiliams' que va colpir Tàrrega al Convent de les Arts d'Alcover

Circdelacultura

dimarts 21 de març de 2017

Teatre en estat pur avalat unànimement pel públic i la crítica en la darrera edició de Fira Tàrrega serà la protagonista al Convent de les Arts d'Alcover aquest diumenge 26 de març a les 19h. Es tracta de l’obra de teatre, dansa i cançó A mi no me escribió Tennessee Wiliams.

Una dona d'edat indefinida explica les seves recances. Amb un gust especial per la hipèrbole sentimental, exposa les desil·lusions que l'han convertit en la persona que és ara i s'emmiralla en la desmesura de les heroïnes de Tennesee Williams o en les dives de la cançó. Rere les seves històries apareix una figura desnonada emocionalment i econòmicament que lluita per la supervivència amb les armes de la ficció.

Una peça amb diverses disciplines i dramatúrgia de Marc Rosich, que fa incursions en la dansa, el teatre gestual, el text clàssic, el playback, la cançó en directe i la performance, buscant la proximitat amb el públic aconseguint captivar els espectadors. L'autor Marc Rosich i l'actor Roberto G. Alonso han confegit una dramatúrgia excepcional, tendra i irònica, que barreja Shakespeare amb la movida madrileña, passant per Memorias de África.

Tot passa en una estructura dramàtica feta de fragments, on l’espectador haurà de lligar caps i construir el retrat d’aquesta ànima partida, atrapada en fetitxes del passat, cega davant un present desolador i desactivada davant de qualsevol resposta de futur. Un espectacle pensat per a la distància curta, per veure teatre en estat pur.

Les entrades es poden adquirir per 12€ i 9€ amb el Carnet del CA, a la Casa de Cultura Ca Cosme d'Alcover, al web www.conventarts.cat o bé a la taquilla del Convent de les Arts des d'una hora abans de l'inici de la funció. L'espectacle es troba inclòs a l'abonament "Teatre" i "General".

Aquest diumenge continua la iniciativa de l'Escola de l'espectador amb el col·loqui post-funció amb l'actor Roberto G. Alonso i el director Marc Rosich, co-autors de l'obra A MI NO ME ESCRIBIÓ TENNESSEE WILLIAMS. L'accés és lliure per a tothom. 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance