circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Humor, gamberrisme i emoció: arriba "Rhümia" al Morell

Circdelacultura

dimecres 22 de març de 2017

Després de l’èxit de “Rhum”, la companyia Rum& Cia trepitja l’escenari morellenc amb més força que mai.

Fa quatre anys que els amics de l’enyorat clown Joan Montanyès (1965-2013), més conegut com Monti, van estrenar l’espectacle “Rhum” en el seu honor. Un espectacle que havien començat amb ell però que, degut a una malaltia, Monti no va poder acabar. Tot i així, Jordi Martínez, Joan Arqué, Pep Pascual i Roger Julià van decidir tirar-lo endavant. Degut a l’èxit, s’han animat a fer-ne una segona part, tot i que prefereixen dir que es tracta d’una tercera, per allò de “segundas partes nunca fueron buenas”. 

Després de l’estrena l’estiu passat al Festival Grec, “Rhümia” s’ha presentat a d’altres ciutats com Madrid, Vilafranca del Penedès o Reus, i arriba aquest dissabte 25 de març, a les 19 hores, al Teatre-Auditori del Morell, des d’on el públic gaudirà de l’experiència de veure com és per dins l’univers dels pallassos. Dirigit per Martí Torras, cinc pallassos representen diferents gèneres i estils, com el clown, la ventrilòquia, el luthier, l’artista de carrer, el diàleg absurd o la música. Ser-ne l’espectador és acceptar ser partícip d’una nova realitat durant els noranta minuts que dura l’espectacle. L’únic que haurem de fer és deixar-nos emportar pel ritme i per l’humor de grans professionals de l’escenari català. 

A més de comptar amb el reconeixement d’haver-se emportat premis com el de Millor Espectacle de Circ als Premis Zirkòlika 2016, el públic i la crítica també l’han avalat. Jaume Figueras, crític i periodista deia a Catalunya Ràdio: "És l'espectacle més brillant, més divertit i més ben construït que he vist en molt temps... Com deien els crítics londinencs: Mateu per una entrada!!! Explosió d'imaginació, de fantasia, de vestuari, de bon gust, de diversió, una cosa esplèndida..." o, el també crític i periodista Jacinto Antón escrivia al diari El País: "És una lliçó de teatre de cap a peus i pocs títols a la cartellera et donen tant la possibilitat de riure a cor què vols, emocionar-te, somiar i tornar a casa carregat d’imatges inesborrables". 

Aquest muntatge és un cant a l’esperança i a la necessitat de riure, i forma part d’un procés creatiu col·lectiu entre tots els intèrprets, que reivindica el paper del pallasso per a tots els públics, i no només com a part del teatre infantil. Fent així, un homenatge a la lluita del propi Monti: dur el circ i el clown al teatre perquè mentre riguem, estarem vius. 

Hora: 19.00 h 

Durada: 90’ 

Preu: 8€/10€ 

Espectacle recomanat per a tots els públics. 

 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance