circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Bustamante i Dani Mateo, caps del cartell de la temporada primavera - estiu del TAS (Salou)

Circdelacultura

dijous 23 de març de 2017

David Bustamante

També es programa l’obra de teatre ‘Avui no sopem’ amb Jordi Banacolocha, a més del cicle de monòlegs, el cicle infantil, teatre amateur a més de les jornades de Cant Coral

Aquest divendres dia 24 de març es posen a la venda les entrades pels espectacles

Salou presenta avui la nova programació de teatre i espectacles per a la primavera/estiu d’aquest 2017 i ho fa amb una continuïtat de continguts en l’aposta per la qualitat però amb la mateixa varietat que sempre, explicava la regidora de Cultura i Festes, Mª José Rodríguez. Per aquesta temporada hi ha música, amb l’ex operación triunfo David Bustamante el qual presentarà el seu darrer treball "Amor de los dos", el novè disc en solitari d’aquest cantant càntabre (10 de juny). Però aquesta nova temporada s’encetarà amb teatre (8 d’abril) amb l’obra de teatre ‘Avui no sopem’ de Pep Anton Gómez i Jordi Sánchez que compta amb un repartiment de luxe, entre ells el Jordi Banacoclocha o David Baigés, a més de Maife Gil. L’obra explica la vida de la Maria Teresa i el Vicenç, un matrimoni de classe mitjana resident a Barcelona. Estan jubilats i fa temps que es plantegen marxar de la ciutat i anar a viure a la masia del poble, però mai s’acaben de decidir. Per què? Una filla de gairebé quaranta anys que encara viu amb ells i un fill amb cara de pocs amics els ho impedeixen.

Un altre dels plats forts de la producció del TAS serà l’espectacle “Dani Mateo Desencadenado”, un humorista televisiu que torna als escenaris amb un monòleg en el qual repassa els seus 10 anys en el món de d’humor (28 d’abril).

Teatre Amateur de caràcter benèfic

Però la temporada del TAS continuarà amb molts altres ingredients aquesta primavera, de marcat caràcter solidari: d’una banda, amb el suport de l’Ajuntament de Salou i l’Auditori de Barcelona, la Coral Eixàrcia de Salou , aposta per dur a terme el projecte ‘Canta grans’ amb la voluntat d’aconseguir que totes les corals de gent gran de Salou i poblacions veïnes, així com les persones grans a títol individual, tinguin l’oportunitat de veure’s involucrades en una activitat on aprofundir en els valors de la música de la mà de músics professionals i directors musicals amb una llarga trajectòria al món coral (13 de maig) amb la recaptació per a finalitats benèfiques; o el 3 de juny serà el torn per gaudir d’una comèdia musical on es fa un recorregut a la història de les havaneres La Cubana catalana de Jesús M. Zambrano Zambrano amb recaptació a favor de l’Associació de Familiars d’Alzheimer de Salou; i, finalment, el 30 de juny La verdad del amor de Teatre Bambolines de Salou.

A més, de l’actuació gratuïta del Cor Jove Vila de Salou (20 de maig) que presentarà un espectacle AMIST@T, basat en un repertori de música pop actual en el qual un grup de joves expliquen les seves emocions cantant i aconsegueixen convertir el "tu" i el "jo" en "nosaltres".

Les sessions golfes i espectacles infantils

Com marca ja la tradició també es programaran 3 sessions golfes d’humor amb caràcter gratuït a la sala Europa del Teatre Auditori de Salou que es duran a terme a les 23.00 hores el 20 d’abril, el 18 de maig i el 15 de juny amb Jose Campoy, Tomás García, i Luis Larrodera.

Pel que fa a les obres de teatre infantil, la programació incorpora l’espectacle infantil musical per tota la família, versió del clàssic conte dels Germans Grimm  El llop i les set cabretes, un musical amb molt de conte (29 d’abril); Draps (6 de maig) una obra de titelles pensat pels més menuts o la màgia amb Melanie Amazing, sota la direcció del Mag Lari i que reivindica el paper de la dona dintre del món de la màgia (18 de juny).

Finalment, al programació comptarà amb les Jornades de Cant Coral amb l’actuació de les Corals Escolars (4 de maig), de les Corals de Salou (28 de maig) que es traslladaran a l’Església de Sant Jordi (al Cap Salou) amb l’actuació del Coro Vasco Ama-lur, Coral Eixàrcia, Coral Alborada i la coral convidada Orfeó Gandesà; a més també de l’actuació de les Corals de l’Escola de Música (4 de juny) i com a cor convidat, el Cor Jove de Begues.

Les entrades es poden adquirir a la taquilla del teatre (carrer Advocat Gallego, 2 de Salou. Telèfon 977 30 92 17), amb entrada anticipada abans del dia de l’espectacle, de dilluns a divendres, de 10 a 14 h. i dimecres de 17 a 20 h., excepte festius o a la taquilla dues hores abans de l’espectacle. La programació infantil es posa a la venda 1 hora abans de l’espectacle. També es poden adquirir per la xarxa Ticketmaster.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance