circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Boikot, Mellow Mood, Doctor Prats i Hora de Joglar s'uneixen al cartell de l'Acampada Jove de Montblanc

Circdelacultura

dimarts 4 d'abril de 2017

Foto promocional de Hora de Joglar

L'Acampada Jove ha anunciat aquesta setmana els noms de quatre grups més que actuaran en l'edició d'aquest any del festival musical. Les quatre formacions són Boikot, Mellow Mood, Doctor Prats i Hora de Joglar. Amb aquestes quatre noves confirmacions, l'Acampada Jove 2017 ja compta amb set grups al cartell: Aspencat, Xeic!, Roba Estesa, Boikot, Mellow Mood, Doctor Prats i Hora de Joglar.

Boikot

Boikot és un grup de punk rock madrileny caracteritzat pel compromís social i el missatge polític explícit a les seves cançons. Entre les seves influències s'hi troben Ramones, AC/DC, The Clash, Leño, La Polla Records, Piperrak, Kortatu, Negu Gorriak, Pearl Jam, Nirvana, Banda Bassotti, Bad Religion, NOFX, Goran Bregovic, The Pogues i Emir Kusturica.

El grup comença a funcionar l'any 1987. Van gravar dos discs sota el segell de Barrabás, fins que el 1995 decideixen autogestionar-se amb el seu propi segell discogràfic, Producciones BKT, després de fer-se força coneguts, sobretot per Madrid. Treuen dos discs més, “Cría Cuervos” i “Tu condena” i toquen en diversos festivals de rock, com Festimad i Metaliko Rock, entre d'altres.

Després d'això, decideixen treure una trilogia anomenada “La ruta del Ché”, que es compon de tres discs en què inclouen diferents versions, com ara “Hasta siempre”, de Carlos Puebla, gravades mentre estan de gira per països com Cuba, Mèxic o Argentina. És, en aquesta etapa, on s'influeixen amb estils sudamericans i inclouen més instruments i ritmes més llatins.

Una vegada finalitzada la gira, treuen un nou disc, “Historias directas de Boikot”, que inclou un llibre i un vídeo de la gira. Més tard, editen dos discs més: “De espaldas al mundo” i “Tus problemas crecen”.

A finals del 2007 el grup viatja a Mostar (Bòsnia) per gravar al Pavarotti Music Centre el que serà el seu onzè disc, “Amaneció”, i on participen diferents músics de folk balcànic, que es publica el 2 d'abril de 2008. Abans, al mes de febrer, Boikot emprèn la seva primera gira per Japó, amb un total de cinc concerts. El desembre del mateix any es va publicar el disc en directe de la gira Ni Un Paso Atrás, que es va fer amb els grups Reincidentes, Porretas i Sonora, i on s'inclouen quatre cançons de Boikot. Durant el 2009, el quartet prossegueix la seva activitat en directe actuant en nombrosos municipis espanyols i també en altres escenaris internacionals. El mes de juliol, els madrilenys tornen a Japó, on aconsegueixen publicar el seu disc “Amaneció” i participen al festival Fuji Rock, on a l'edició del 2009 també hi actuen grups com Oasis, Weezer o Franz Ferdinand, entre molts altres.

Durant l'any 2011 Txikitin, trompeta d'Ska-P, participa activament als concerts del grup. El darrer àlbum de la banda va ser editat per Maldito Records, i va sortir finalment a la venda l'1 d'octubre de 2012 amb el títol de “Lágrimas de rabia”.

A principis de 2014, es publica el segon àlbum en directe del grup titulat “Boikotea!!!”, que va ser gravat al Festival En Vivo de Getafe.

Mellow Mood

Mellow Mood és una banda italiana de reggae provinent de Pordenone, formada l'any 2005.

El grup es va formar a San Vito al Tagliamento el 2005. Van gravar el seu primer EP el 2006. El 2008, la banda va guanyar el concurs Italia Wave de Friuli-Venezia Giulia i, l'any següent, van guanyar un altre concurs patrocinat per Rototom Sunsplash, un festival que es celebra a Benicàssim, i on ja han tocat tres vegades.

El seu debut oficial va ser l'any 2009, quan van llençar un disc anomenat “Move!”, produït per Paolo Baldinim, qui més tard s'incorpora a la banda. La formació està liderada pels dos germans bessons Jacbo i Lorenzo Garzia, i composta pel bateria Federico Mazzolo, també conegut pel seu projecte IOSHI, el teclista Enrico Bernardini, el baix Giulio Frausin, que divideix el seu temps entre les bandes Mellow Mood i The Slepin Tree, folk acústic, i a la secció de vent hi trobem Stefano i Roberto Salmaso.

Doctor Prats

Doctor Prats és un grup de fusió de Terrassa. Tenen ja dos àlbums a la seva discografia.

Van néixer l'any 2014 amb la intenció de ser únicament un “grup virtual”. Van treure el seu primer disc el 2015, “Patates amb peix”, que va suposar la seva aparició en la música. Dissabte 11 d'abril realitzen el seu primer concert a la sala Faktoria d'Arts de Terrassa amb diferents col·laboracions d'artistes locals.

L'abril de 2016, tot just un any després de treure el primer disc, en treuen un segon anomenat “Aham Sigah”. Presenten aquest nou treball a la sala Bikini de Barcelona, i a partir d'aquí fan una gira que els porta per alguns dels escenaris més importants de Catalunya, com el Clownia, l'Acampada Jove o les festes de la Mercè de Barcelona.

Hora de Joglar

Hora de Joglar neix de la il·lusió i les ganes de crear i jugar amb la música. En Ferriol Virgili (bateria) i l'Aniol Nebot (violí i veus) havien tancat una etapa plegats dins d'un altre projecte musical, però de seguida els van entrar les ganes de seguir tocant plegats. Es van posar a fer cançons simplement per gaudir. Passaven els dies i les setmanes i el repertori anava creixent i necessitant més instruments i músics per a desplegar tot el potencial que en Ferriol i l'Aniol hi veien. De mica en mica, al voltant d'aquestes cançons, es va anar creant el grup fins a completar una formació compacta i capaç de donar-los vida.

 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance