circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Altafulla acull la 3a edició del Pleamar Vintage

Circdelacultura

dijous 13 d'abril de 2017

Imatge de l'edici? anterior. Autor: Salva Pou

Com a novetats, destaquen una classe oberta de Rock&Roll, l’ampliació del mercat a 60 parades i el grup de música “The Beatboys”, tribut a The Beatles.

L’Associació Pleamar Vintage i la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla ja ho tenen tot enllestit per a la celebració de la 3a edició del Pleamar Vintage Market d’Altafulla, que tindrà lloc els dies 15 i 16 d’abril. Es tracta del primer mercat Vintage de la Costa Daurada que, ubicat en un emplaçament privilegiat a primera línia de mar com és el Parc Voramar, ofereix un mercat amb productes Vintage i de segona mà acompanyat d’actuacions en directe, barra amb cervesa i vermut, foodtrucks variades i un ampli ventall d’activitats dirigides per a totes les famílies.

El mercat estarà format per un total de 60 parades en un espai de 4.500 m2 on es podrà trobar una àmplia varietat de productes i roba de segona mà, articles d’upcycling, discos de vinil, complements, antiguitats i mobles Vintage, ulleres de sol i bicicletes.

Com a novetats en aquesta edició, el responsable de l’organització, Nico Leo, destaca, a banda de l’ampliació de l’esdeveniment a dos dies, l’ampliació notable de la Fira del Disc de Vinil, concebuda com a Vinil Corner, que passa de les cinc a les deu parades; una classe oberta masterclass de Rock&Roll -l’any passat es va fer de Lindy (dissabte 15 a les 12h); la renovació dels elements decoratius dels diferents espais del mercat; l’actuació del grup de música “The Beatboys”, tribut a The Beatles (dissabte 15 a les 18:30h), i l’ampliació del patrocini de la cervesa Surera, a més a més, de la de Moritz i Vermut Miró.

A banda de totes aquestes activitats, com s’ha realitzat en anteriors edicions, el Pleamar Vintage Market comptarà amb una zona infantil amb activitats per a la canalla “Els petits cavalls”. El Pleamar Vintage Market obrirà les portes a les 10:30h del matí, i s’allargarà fins les 21h de la nit. 

L’organització preveu superar els 6.000 visitants de l’anterior edició, ja que, per una banda, la consolidació de l’esdeveniment és notable, i per una altra banda, el fet que s’ampliï a dues jornades farà que s’hi apropi molt més públic, amb una xifra de visitants que podria oscil·lar entres les 11.000 i 12.000 persones.

PROGRAMACIÓ 2017

Dissabte 15 d’abril

11h  Pleamar Selektors

12h Masterclass Rock&Roll

13h Figa DJ (Vermut time)

16h Mar La Bel DJ

17h Carlos Summertime DJ

18:30h The Beatboys (tribut The Beatles)

 

Diumenge 16 d’abril

11:30h Pleamar Selektors

13h Gruyere DJ (Vermut time)

16h Cloenda

 

Durant els dos dies

Vinil Corner Fira del Disc

Zona Foodtrucks

Activitats infantils “Els petits cavalls”

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance