circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Setmana Santa: Visites guiades i excursions per descobrir el territori

Circdelacultura

dijous 13 d'abril de 2017

Foto: Ana Ib??ez

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant: Dóna a conèixer el patrimoni històric
Durant els dies 13, 14, 15 i 16 podreu visitar l’hospital gòtic, el Poblat d’HIFRENSA, les fortificacions i vestigis de la Guerra Civil, el Molí de l’Oli i al poble de Castelló. Més informació
1. A la visita “L’Hospitalet de l’infant Pere” s’hi mostrarà el Centre de visitants de l’Hospital del Coll de Balaguer, l’espai museogràfic, situat dins dels murs de l'antic hospital fortalesa, que data de 1344 i està declarat Bé Cultural d’Interès Nacional (BCIN)
2. El Poblat d’HIFRENSA, el conjunt urbanístic que el cèlebre arquitecte Antonio Bonet Castellana va projectar l’any 1967 per allotjar els treballadors de la central nuclear Vandellòs I i les seves famílies. 
3. Visita guiada sobre els vestigis i fets de la Guerra Civil titulada Hospitalet de mar en guerra
4. “Entre dos fronts de guerra: les fortificacions de la Guerra Civil al Coll de Balaguer” ensenyarà als participants algunes de les restes fortificades existents a la zona: el polvorí de Letícia (a les fotos) i les bateries de Pitrassa i de Cala d’Oques. 
5. Visita guiada i taller apta per a tota la família a l’antic Molí de l’Oli de Vandellòs. La visita inclou l’entrada al Centre d’Interpretació de l’Oli (més conegut com a Molí de l’Oli) i un taller d’olis aromàtics o de sabó tradicional. 
6. I la visita guiada i taller “Castelló, on el passat reviu” pensada també per a un públic familiar, proposarà un passeig per aquest poble medieval, situat prop de Vandellòs, per conèixer com vivien els avantpassats cent anys enrere.
Com que les places són limitades, s’han de reservar a cultura@vandellos-hospitalet.cat

Alcover: Tradició bandolera
Des del Museu d’Alcover i l’Oficina de Turisme s'ha organitzat l’activitat “Bandolers, palaus i senyors”, una visita guiada pel nucli antic de la vila i al Museu d’Alcover. 
La visita al nucli antic consistirà en una visita al petit centre d’interpretació de “Ca Tatxó” i una ruta guiada per la vila, on ens aproparem a la tradició bandolera d’Alcover i viurem de prop l’època daurada dels alcoverencs: el renaixement, tot coneixent la història dels edificis més emblemàtics de la vila. 
Les visites s'han programat dissabte 15 i diumenge 16. Més informació.

Torredembarra: Vista al Castell i Centre històric

1. Visita guiada al Castell i Centre Històric
2. Visita guiada Ruta dels Indians

El preu de cada visita guiada és de 5 € per persona i de 3 € per als menors de 12 anys i per als majors de 65 anys. El mínim de persones per a realitzar la visita és de 10 persones. Les inscripcions es poden dur a terme a través del web de Turisme Torredembarra, per telèfon al 977 64 45 80 o presencialment a l’Oficina de Turisme (La Casona. Pg. Rafael Campalans, 10).

Activitats turístiques especials de Reus Promoció per Setmana Santa a Reus: 

L’Agència de Promoció de Ciutat intensifica la seva activitat promocional per Setmana Santa oferint a visitants i ciutadans una sèrie de serveis especialment pensats per aquells dies. Reus Promoció dóna suport a la Setmana Santa de Reus pel seu caràcter d’acte tradicional i molt arrelat a la ciutat; alhora que es tracta d’una època molt bona per a la promoció de Reus, ja que hi ha una gran afluència de visitants que passen les seves vacances a la Costa Daurada i aprofiten aquests dies per visitar la ciutat.

Visites especials per Setmana Santa:

1. Pavelló de distingits de l’Institut Pere Mata. A banda dels dissabtes en horari de 12:00 a 14:00h i de 16:00 a 18:00h, el pavelló també es podrà visitar el dimarts dia 11, el dimecres 12 i dijous 13 d'abril, en l'horari habitual. El divendres 14 d'abril (Divendres Sant) i el diumenge 16 d'abril, també es podrà visitar, però només en horari de matí, de 12:00 a 14:00h. Dilluns de Pasqua, el pavelló romandrà tancat.

2. Gaudí Centre. El Gaudí Centre estarà obert en el seu horari habitual, de dilluns a dissabte de 10:00 a 14:00h i de 16:00 a 19:00h, i diumenges i festius de 10:00 a 14:00h. Divendres Sant i Diumenge i Dilluns de Pasqua, el Gaudí Centre romandrà obert només al matí.

3. Tiquet combinat Pavelló de distingits i Gaudí Centre. Hi ha la possibilitat de comprar un tiquet combinat que permet la visita al “Pavelló dels distingits” i al Gaudí Centre. Aquest tiquet es pot adquirir tant a l’Oficina de Turisme del Gaudí Centre com al pavelló dels distingits a un preu especial.

4. Casa Navàs. A banda de les visites habituals dels dissabtes, la casa Navàs també es podrà visitar el dimarts 11, el dimecres 12 i el dijous 13 d'abril a les 10:30h, 11:30 h i 12:30 h.

És imprescindible realitzar reserva prèvia a l’Oficina de Turisme del Gaudí Centre Reus.

Accions de promoció
Durant aquests dies de vacances també es realitzaran altres activitats turístiques especials, organitzades per empreses de la ciutat, de les que també se'n farà promoció.

1. Visita dinamitzada a l'exposició «Alexandre Frias i Roig, metge dels infants». Museu de Reus (Plaça de la Llibertat núm. 13). Durada : 1h 15’. Entrada lliure i activitat gratuïta. Dissabte 8 d’abril de 2017 a les 18 h (públic general). Dimarts 11 d’abril de 2017 a les 18 h (públic familiar) i les 19 h (públic general). Dimecres 12 d’abril de 2017 a les 18 h (públic familiar) i a les 19 h (públic general).

2. Visita guiada per a públic familiar «Espais literaris amb aroma de donzell». Dijous 13 d'abril a les 12 h. Sortida des la Casa Rull. Organitza: Reusenques de Lletres i ANS Educació

3. Visita teatralitzada al Pavelló de distingits de l'Institut Pere Mata. Divendres 14 i dissabte 15 d'abril a les 12 h. Durada: 2 h. rganitza: Còdol Educació

4. Visita guiada al Museu del Vermut i tast de vermut. Dilluns 17 d'abril a les 12 h. Durada aproximada: 30 minuts de visita, i tast posterior. Organitza: Museu del Vermut

5. Visita guiada a la ruta «Reus, bressol del vermut». Diumenge 16 d'abril a les 11:30h. Organitza: Còdol Educació.

 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance