circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

La pallassa Bleda, princesa de luxe de l'espectacle de Sant Jordi al Convent de les Arts d'Alcover

Circdelacultura

dimecres 19 d'abril de 2017

Fotografia de l'espectacle La Bleda

El Convent de les Arts d’Alcover acollirà, dissabte 22 d’abril a les 18h amb motiu de la festivitat de Sant Jordi, l’espectacle per a petits i grans Tut-turutut La Princesa! de la companyia La Bleda.
La  Bleda, alter ego de l'actriu-pallassa Helena Escobar, és una nena que avui viurà el seu primer dia com a princesa. Presumida, nerviosa, i no cabent en ella de goig, ens va ensenyant totes les coses que s’ha posat (vestit, sabates, pentinat…) per un dia tan especial. També ens ensenya el seu armari, que conté els seus preuats tresors… i no és una metàfora, és a punt d’ensenyar-nos un tresor que té en un bagul i… puff, no hi és!

La Princesa Bleda ha perdut el seu tresor. Avui, que ha vingut tanta gent a veure-la, i no els el pot mostrar! Amb la il·lusió que li feia! Ep: l’ha perdut… o li han pres? Potser li ha robat el gripau blau? La Princesa Bleda emprèn un viatge per recuperar el seu tresor. El trobarà, però en un lloc ben diferent al que s’havia imaginat. I és que el seu tresor és ben diferent a com ens l’havíem imaginat…i ens l'ensenyarà en aquesta paròdia del món de les princeses de color rosa.
Les entrades es poden adquirir per 6€ i 4€ amb el Carnet del CA, a la Casa de Cultura Ca Cosme d'Alcover, al web www.conventarts.cat o bé a la taquilla del Convent de les Arts des d'una hora abans de l'inici de la funció. L'espectacle es troba inclòs a l'abonament "Petits i Grans" i "General".

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance