circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Reus, Tarragona i Valls apadrinaran el nou espectacle de la Sala Trono, 'Els tres aniversaris'

Circdelacultura

dijous 20 d'abril de 2017

Foto: Ajuntament de TGN

Un cop acabada l'aventura a la Part Alta, la Sala Trono torna a la càrrega amb una nova producció, que compta, a més, amb la complicitat dels Ajuntaments de Reus, Tarragona i Valls. La nova proposta de la Trono porta com a títol "Els tres aniversaris" i estarà interpretada per actors tan rellevants com Anna Alarcón, Rosa Boladeras, Miranda Gas, Victòria Pagès, Albert Triola i el mateix Joan Negrié, membre de la companyia tarragonina.

Sota la direcció de Jordi Prat i Coll, "Els tres aniversaris" és un text traduït per primera vegada al català, de la dramaturga alemanya Rebekka Kricheldorf, que fa una reflexió sobre el pessimisme i la incomunicació al voltant del nucli familiar i de l’amistat, que es retroben en els diferents aniversaris d’una mateixa protagonista, la Irina.

Per aquesta producció, la Trono ha comptat amb la complicitat de tres ajuntaments propers, com són Tarragona, Reus i Valls, que s’han avingut a coproduir l’obra i programar-la en els seus teatres, confirmant així la idea de ser un projecte territorial, amb el segell tarragoní, però que alhora també compta amb la col·laboració del Teatre de Salt i de La Villarroel, sala de teatre barcelonina on està programada l’obra del 5 de maig a l’11 de juny.

L’obra es presentarà el divendres vinent, 28 d’abril al Teatre Metropol; l’endemà al Teatre Principal de Valls i el dia 30 es podrà veure al Teatre Bartrina de Reus.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance