circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Vermusic, Roig, el Dia de la Dansa i Els tres aniversaris, ompliran el cap de setmana de Reus

Circdelacultura

dijous 27 d'abril de 2017

Imatge promocional de 'Els Tres aniversaris'

Reus, Capital de la Cultura Catalana es prepara per viure un cap de setmana intens. Del divendres 28 al diumenge 30 d’abril tindran lloc el Vermusic; la Jornada de Cultura i Recerca Local, Recercat; els espectacle ‘Roig: textos i música sobre Montserrat Roig’ i ‘El tres aniversaris’; els actes emmarcats en la celebració d el Dia Internacional de la Dansa i la Festa de l’Arbre de Maig.

Divendres 28, el Palau Bofill acollirà el Trio Montsant, un dels concerts del cicle musical ‘Vermusic’. Format per prestigiosos músics de la regió com Marta Cardona (violí), Oriol Aymat (violoncel) i Marcelo Mercadante (Bandoneón) que oferiran un programa atractiu de tangos. Un total de vuit concerts configuren aquest cicle, que es realitzarà a espais d’interès patrimonial de Reus. El mateix divendres començarà el Recercat, la Jornada de Cultura i Recerca Local que s’allargarà fins el diumenge. La proposta vol oferir al conjunt de la ciutadania una mostra de la ingent activitat dels centres i instituts d’estudis de recerca local i comarcal i facilitar un espai de trobada anual a les persones que formen part d’aquestes entitats.

El dissabte 29 a les 19h a la Sala Santa Llúcia tindrà lloc ‘Roig: textos i música sobre Montserrat Roig’. Un homenatge especial a una autora d’èxit, catalanista, feminista i compromesa, l’escriptora universal Montserrat Roig. Paral·lelament, tindran lloc els actes de celebració del Dia Internacional de la Dansa. De 16h a 20h a la plaça de la Llibertat i, a partir de les 21h, L’Associació de Professors de Dansa de les Comarques de Tarragona al Teatre Fortuny proposen un acte multitudinari de dansa, on es realitzaran masterclass de diferents estils i amb la idea d'acabar amb una flashmob amb tot els participants i la lectura del Manifest del Dia Internacional de la dansa, que aniria a càrrec d'alguna personalitat.

Festa de l'Arbre de Maig
Finalment, el diumenge 30 d’abril se celebrarà la Festa de l’Arbre de Maig a la plaça de la Farinera. La jornada començarà a les 10h amb ‘Decora lo maig’, amb tallers de flors i jocs populars per a totes les edats. A continuació tindrà lloc el ‘Vermut de Maig’ i a la tarda, una cercavila pels carrers del centre amb el Ball de Cintes de Sitges, el Ball de Cossis de Tarragona i el Ball de Prims de Reus com a ball amfitrió en motiu del seu 25è aniversari. Al finalitzar la cercavila, es realitzaran ballades a la plaça de la Farinera i balls folk per tot el públic assistent.

"Els tres aniversaris", al Teatre Bartrina
Les activitats del cap de setmana clouran amb l’obra ‘Els tres aniversaris’ a les 18h al Teatre Bartrina. Es tracta de la nova proposta de la Sala Trono en coproducció amb Tarragona, Valls, Reus i La Villaroel de Barcelona. L'obra, dirigida per Jordi Prat Coll està protagonitzada per Anna Alarcón, Miranda Gas, Victòria Pagès, Rosa Boladeras, Joan Negrié i Albert Triola.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance