circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Arriba la mostra 'Music Valls Va de Vins'

Circdelacultura

dimecres 3 de maig de 2017

El preu per sis degustacions de vi serà de 10 euros i les tapes sortiran a 2'5 euros.
El celler convidat d'enguany és Vinyes de l'Albà de la DO Catalunya
La fira amplia l'oferta gastronòmica i disposarà de dos estands de tapes

Un total de 15 cellers participaran a la 5a Mostra de Vins de la DO Tarragona 'Music Valls Va de Vins' durant el segon cap de setmana de maig, els dies 12, 13 i 14, a Valls, a la plaça del Pati. La mostra consolida així el seu nou format amb la participació de 3 cellers més que l'any anterior. Aquesta fira, afirma el regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris « és el resultat de l'aposta de la regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Valls, de la DO Tarragona, de l'Associació de Restauradors de Valls i de la Societat Agrícola de Valls per potenciar i consolidar el turisme a la ciutat».

En concret els cellers participants seran els Cellers Unió (Reus), Adernats (Nulles), Magatzem del Vermut (Valls), Mas Vicenç (Cabra del Camp), Cooperativa de Valls, Vins Padrò (Bràfim), Estol Verd Celler (Rodonyà), Celler Mas Bella (Valls), Vins i caves Vives Ambrós (Montferri), Vinya Janine (Rodonyà), Vins Sunyer (Ginestar), El Vi a Punt, Mas del Botó (Alforja) i Cava Reverté (Salomó). El 15è celler és Vinyes de l'Albà de la DO Catalunya, que és el productor convidat d'aquesta edició. L'any passat el primer celler convidat i qui va iniciar aquesta nova iniciativa de la mostra va ser el Celler de Capçanes de la DO Montsant.

S'amplia l'oferta gastronòmica

Pel que fa a l'oferta gastronòmica, enguany la mostra de vins de Valls disposarà de dos estands on adquirir tapes i racions, doblant l'oferta de l'any passat. Els restaurants que participaran en el 'Music Valls va de Vins' són Luga, Ca l'Àngel, For Events, Casa Fèlix, K de Valls i Planeta Kasteller. El preu per sis degustacions de vi serà de 10 euros amb copa de vidre inclosa i el preu de la tapa serà de 2'5 euros. A més, enguany s'oferiran dues tapes per celíacs.

Vins i música

A més a més, a la “Music Valls Va de Vins” hi trobarem sis actuacions musicals com el pop fresc i jove gràcies a la presència de formacions com la Maria Jacobs Band o Mostassa, dos grups lligats a la comarca. També hi actuarà el cantautor de Flix Xarim Aresté amb les cançons del seu disc ‘la Rosada’, que acompanyarà la matinal de diumenge i que servirà de nou per presentar el Minipop de Tarragona a Valls.

L'edició d'enguany també es caracteritzarà per la música negra, forta, potent i intensa amb tot tipus de tonalitats com ara The Soul Beams, una jove formació de soul i jazz de Terrassa que està destinada a convertir-se amb una de les grans del nostre país d’aquest estil; abans podrem escoltar el blues més clàssic de White Boy White, un trio liderat per Richard White, nord-americà resident a Tarragona. Per últim, els so més clàssic i festiu al mateix temps serà els Red Rombo, un grup de swing i rockabilly que portarà a la plaça del Pati els ritmes dels anys 50.

Calendari i artistes participants

Divendres 12 de maig

White Boy White (blues). 20.00h
Mostassa (pop). 21.15h

Dissabte 13 de maig

Red Rombo (swing/rockabilly). 13.00h
Maria Jacobs Band (pop). 20.00h
The Soul Beams (soul). 21.15h

Diumenge 14 de maig

Xarim Aresté. (pop/rock) 13.00

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance