circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

La Fira Minicrafts de TGN arriba amb 28 parades per a totes les edats

Circdelacultura

dilluns 8 de maig de 2017

Foto: Jaime Rojas

No podria haver-hi un marc millor que el petit festival per a grans públics, el Minipop, per acollir la fira de productes bonics deliciosament triats, la Minicrafts. Ambdòs esdeveniments tornaran a coincidir en el temps i se celebraran el primer cap de setmana de juny a Tarragona.

Una vegada ja consolidada i convertida en una de les fires de referència de productes de qualitat i bon gust d’arreu de Catalunya, la Minicrafts, que enguany arriba a la 5a edició, treballarà enguany per aportar encara més bellesa i originalitat a les seves parades i per crear sinèrgies entre els responsables de les parades que, un any més, s’encarregaran de donar la benvinguda als visitants del festival Minipop. I és que Minicrafts també pretén des dels seus inicis ser un espai de trobada entre creadors perquè puguin intercanviar contactes o crear projectes comuns.

La instal·lació, un dels signes distintius de la fira, tornarà a signar-la l’arquitecte tarragoní Pere Socias que, acompanyat del seu equip d’arquitectes joves, els arquipops, convertirà el darrer tram de la coca central de la Rambla Nova, que toca al Balcó del Mediterrani, en una autèntica galeria de botigues a l’aire lliure.

Durant tres dies, el divendres 2, el dissabte 3 i el diumenge 4 de juny, s’exposaran i vendran projectes que, sovint, només es poden conèixer per internet. Els potencials compradors podran veure’ls en directe i preguntar als seus creadors abans d’adquirir-los.

Què fer per participar-hi?

La crida està oberta a artesans de tots els àmbits: bijuteria i joies, roba i complements per a petits i grans, bosses de mà, cosmètica i perfumeria, jocs i joguines, ceràmica i terrissa, papereria, productes ornamentals,  productes alimentaris i material de DIY, entre d’altres.

Els interessats en participar-hi, cal que presentin la seva candidatura, tot atenent les bases, abans del 17 de març, tot adreçant un correu electrònic a merce@minipop.cat.

L’organització triarà els expositors participants. La selecció es farà atenent uns criteris de qualitat i sintonia amb els conceptes i objectius que defineixen la identitat de la fira, reservant-se el dret de la no acceptació per no complir aquests criteris.

Es valorarà especialment que els productes siguin fets artesanalment i que, fins i tot, que es puguin estar elaborant durant la celebració de l’esdeveniment perquè el públic pugui comprovar com es fan. 

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance