circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

'Menja't el Mercat', la festa gastronòmica del Mercat Central de Reus

Circdelacultura

divendres 19 de maig de 2017

Les parades del Mercat Central ja tenen a punt la 7ª edició de «Menja’t el Mercat», la nit de degustació de tapes que enguany es farà el dissabte 27 de maig. A partir d’aquest divendres, ja es poden comprar els tiquets de consumició de manera anticipada a les parades. Enguany, s’ofereixen 20 tapes diferents que s’acompanyen d’activitats per a tota la família des de les 6 de la tarda i fins a les 11 de la nit.

Els tiquets de degustació es poden adquirir a partir d'aquest divendres de manera anticipada a les parades o el mateix dissabte 27 de maig als dos punts d'informació que hi haurà a l'interior del Mercat. Pel que fa al preu, les tapes es venen a 2 euros i les begudes a 1,50 euros. També s’ha posat a la venda un tiquet combinat: un paquet de 5 consumicions per 9 euros –tres tapes i dues begudes– que incorpora un val de descompte d'un euro per comprar a les mateixes parades del Mercat Central els dilluns, dimarts i dimecres fins al 15 de juny.
 

Jocs gegants, taller de cuina familiar i música 
Cada any, el Mercat Central organitza diverses activitats per acompanyar la degustació de tapes. Enguany s’han programat tres actes diferents pensats per a públics de totes les edats.

De les 18 h a les 20 h. «Juguem? Taller de jocs gegants». A l’exterior del mercat, amb el Circ de les Musaranyes. Aquest taller està format per nombrosos jocs gegants que s’¡nstal·laran a l’exterior del Mercat, concretament davant de la façana principal, al carrer de Sant Joan, i a les dues façanes laterals. L’objectiu d’aquests jocs ideats pel Circ de les Musaranyes és provar la destressa de nens i grans i passar una bona estona.

De les 18:30h a les 19:30h. «Taller de cuina familiar». A la parada d’activitats del mercat, amb Con eSe de Salud. Aquest espai d’educació nutricional ens proposa un taller per a famílies per aprendre a fer creps integrals farcides de crema de cacau casolana i piruletes de maduixa. Després d’aprendre a fer-ho, els assistents podran tastar els dos plats i s’emportaran les receptes a casa.

A les 19:30h. Cercavila de cançó improvisada. Amb professors i alumnes de cançó, rumba i guitarra de l’Aula de Sons. Els professors i alumnes de de cançó, rumba i guitarra de l’Aula de Sons, l’Escola de Música Tradicional, faran un cercavila entre les parades del mercat. Mentre cantin i toquin, aniran improvisant versos cantats. Així, a cada parada li dedicaran una glosa feta a mida, elogiant les qualitats i virtuts del seu negoci i amb dret a humor, cuixa i picaresca. Com els productes del mercat tot serà de proximitat, fresc i a mida del client.

«Menja't el Mercat» és una iniciativa del Mercat Central que compta amb la participació activa dels paradistes i el suport de l'Ajuntament de Reus i de l'empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance