circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Tres grans nits de concerts, a la Festa Major de Valls

Circdelacultura

28 de maig de 2017

Foto: www.aspencat.org

Des de grups de rock i pop dels Països Catalans de primer ordre, com Aspencat, Animal i Ebri Knight, a la represa de la formació original rumbera de Los Manolos; formacions punteres del panorama estatal com el mestissatge d'Amparanoia, i una picada d'ull a les primeres músiques joves que van arribar amb la democràcia amb el concert del cofundador de Tequila, Alejo Stivel, ara fa 40 anys. Completen el cartell els bascocatalans Green Valley i els contundents Lendakaris Muertos, també d'Euskadi. L'accent del Camp de Tarragona el posarà Roba Estesa amb el seu folk calentó. La Festa Major de Sant Joan 2017 anirà des del divendres 16 fins al dilluns 26 de juny. Consulta al Circdelacultura tota la programació. 

La primera gran nit de concerts serà el divendres 23 de juny
L’obrirà l’ex Tequila Alejo Stivel, amb un repertori de grans èxits dels 80, amb cançons seves com “Rock and roll en la plaza del pueblo”, “Quiero besarte”, “Dime que me quieres” o “Salta”, i himnes versionats que han traspassat generacions com “Enamorado de la moda juvenil”, “Qué hace una chica como tú en un sitio como éste” o “Hoy puede ser un gran día”. 
El seguiran Los Manolos, llegendes vives de la rumba catalana. Tornen a la carretera per commemorar els seus 25 anys de trajectòria que els va llançar a la fama pels Jocs Olímpics de Barcelona, amb la mítica «Amigos para siempre». Han arrencat gira al Festival Viña Rock a Villarrobledo que ha retronat amb «All My Loving» i el seu crit de guerra «Nainoná».
Tancaran els concerts del dia 23 Ebri Knight, banda maresmenca que beu de la tradició per reivindicar l’espectacle, dur amb tota l’energia música a cavall entre la memòria i el projecte, entre el passat i el futur, però sempre amb els peus en el present.

Dissabte dia 24
Obriran els Animal que, amb singles com «Només amb tu», han arribat amb pocs mesos de vida als número u de les llistes i assolir rècords i milions de visualitzacions a les xarxes. La seva barreja de sonoritats íntimes i contundents amb aires de pop, reggae, soul i mestissatge, conviden sempre a ballar.
Els seguiran els valencians Aspencat que es retiren dels escenaris fent cap al Sant Joan de Valls, una de les grans places que els ha vist triomfar i fer-se grans.
Tancaran els Green Valley, músics alabesos i catalans que creen un petit ecosistema on creixen el reggae i el dancehall, i a partir d’una sorprenent posada en escena conviuen lletres reivindicatives i missatges positius.

Diumenge dia 25
El trio per al darrer dels concerts de Sant Joan a l’escenari del pàrquing del Barri Antic (dia 25) comença amb Roba Estesa, sis joves del Camp de Tarragona que autodefineixen la seva sonoritat com folc calentó, tota una declaració d’intencions que abasten de la dona fins a la lluita i la festa.
Seguirà Amparanoia, amb una Amparo Sánchez que compleix 20 anys de l’edició del seu primer i rodó treball discogràfic, convertida en tot un referent musical. El seu CD «El poder de Machín» segueix avui sonant increïblement actual i modern, tant per la vigència de les lletres com per la producció musical.
I per tancar el Solsticidi 2017, serà el torn de Lendakaris Muertos i el seu punk ortodox, de gran velocitat, amb temes molt curts i cors continus i amb les lletres iròniques i àcides que combinen l’humor amb la crítica social i política.

I molta més música
La plaça de l’Oli comptarà amb les set actuacions de l’Orquestra Mitjanit (dia 20); el nou disc de la cançó d'autor compromesa de Cesk Freixas (dia 21); el segell del Territori Vallenc de la mà dels combos locals de l’Escola de Música Robert Gerhard (dia 22) i el format acústic de Maria Jacobs presentant el seu disc (dia 23); les versions enèrgiques tribut a Fito y Fitipaldis amb la banda Acabamos de llegar (dia 24); el segon disc de Ramon Mirabet a les portes d’un estiu que el veurà actuar al prestigiós Festival de Cap roig, a Calella de Palafrugell (dia 25); i el folk més amable de La Portàtil FM (dia 26).

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance