circdelacultura

CIRCDELACULTURA

Guia cultural per gaudir del temps lliure

Prova la nova Cerca ràpida

Població

Selecciona...

Categoria/es

Selecciona...

Quan

Avui
Demà
Cap de setmana

Extres

Recomanats
Gratis
Buscar
Alcover
Altafulla
Cambrils
El Catllar
El Morell
El Pla de Santa Maria
El Vendrell
Els Pallaresos
La Canonja
La Pobla de Mafumet
Pratdip
Querol
Reus
Riba-roja d'Ebre
Roquetes
Salou
Tarragona
Torredembarra
Tortosa
Valls
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Vila-seca
FET
Esports
Música
Teatre
Activitats familiars
Gastronomia
Tradicions i festes
Literatura
Visites guiades
Guia de festes
Cinema
Altres
Exposicions i museus
Llocs d'interès
Patrimoni

Valls estrena una nova ruta turística pels comerços centenaris

Circdelacultura

dijous 1 de juny de 2017

Un dels comer?os centenaris. Foto: Ajuntament de Valls

El fil conductor de la nova ruta és la història dels «comerços de tota la vida» de Valls

L’estrena de la nova ruta turística dedicada als comerços centenaris de Valls serà el proper dia 10 de juny a les 11h. L’obertura de la nova ruta, que ha impulsat la regidoria de Comerç i Turisme a través de l’Oficina Municipal d’Informació Turística, serà gratuïta. Per participar a la ruta només caldrà fer reserva prèvia trucant al 977 612 530, enviant un mail a turisme@valls.cat o bé adreçant-se a la mateixa oficina de turisme (C/de la Cort, 61).

La nova ruta és una excel·lent oportunitat per descobrir la història del establiments més antics de la ciutat. L'experiència combina la visita a diferents comerços amb l'explicació de la història, la trajectòria i les anècdotes de cada establiment dins del context del històric de la ciutat. Algunes de les botigues protagonistes són Cal Blanco, Merceria Maria “Casa Seguidillas” i el Bon Gust, entre d'altres.

El punt de partida és a la Plaça del Pati, continua pel carrer la Cort i la plaça del Blat. Després enfila pel C/Major, C/Carnisseria, Plaça de les Garrofes, Costa del Puntarró, Portal Nou, C/dels Metges, Plaça de l'Oli, C/Forn Nou i tornada al Pati.

Alguns vallencs ja han tingut l’oportunitat de participar en la ruta dissabte passat dia 27, en concret, els que van guanyar el sorteig organitzat per Comerç de Valls entre els seus clients durant la passada campanya «Abril Més Cultural».

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
Programador web APP girona freelance